1.jpg

SNABBINLÄGG!

Hej!
Det här får bli ett kort och snabbt inlägg. Men nu ska iaf vi gå ut och äta middag. Jag kommer också att göra sidecut flätor :) Hoppas det blir fint! Iaf så är det ju sista kvällen ikväll, känns tråkigt men ändå skönt att komma hem. Ska försöka att ta några bilder och så. Ni får också se dagens outfit sen. Ikväll kanske om jag hinner? Nu måste jag skynda mig, så har det bra så länge!
- Aqua splash, btw gud vad jag svankar :O

Bad update..

Godmorgon sötisar!
Förlåt för dålig uppdatering igår men jag sa ju för länge sen (innan jag åkte till frankrike) att det kunde bli det ibland här. Men bloggar ju så mcket jag kan!

Iaf idag så väcktes jag den vanliga tiden, halv 11 alltså. Nu har jag nyss ätit frukost och ska strax packa ner alla kläder i min resväska. För imorgon åker vi ju hem! Hatar att packa ihop :( Men men, det är bara att göra. När jag är klar så ska vi gå ner och bada.
- Grym jag är på att hjula då :O

Godmorgon + Dagens planer

Godmorgon!
Idag så väcktes jag lite tidigare en vanligt, halv 11. Det var min ena syrra som ville gå upp tidigare men det är hon som aldrig orkar gå upp. Så pappa fick sitta och massera henne hahah! Iaf så ska vi till stranden nu tror jag, sen så ska vi kolla lite i affärer. Jag ska kolla på en bikini. Ikväll så kommer vi att äta hemma men imorgon eftersom det är sista kvällen då så äter vi ute. Längtar hem jätte mycket! Bloggar sen!



Autumn insperation

Bara jag som längtar lite till hösten? När man kan sätta på sig en gosig koffta och sitta och mysa framför tv:n. Såklart att jag inte vill att sommaren ska ta slut men någonstans där inne så längtar man liksom... Gjorde ett litet insperation kollage, som jag tänkte dela med mig av. Känner ni inte en liten längtan till hösten när ni ser bilderna?



Bildernas källa

Badat

Hej!
Idag när jag hade ätit frukost så gick vi direkt ner till havet och badade. Fast jag orkade inte vara där så länge så vid 3 tror jag det va så gick jag och Emelie upp till lägenheten. Så nu så har jag bara suttit vid datan lite och så. Men nu så ska jag nog skölja av mig salt vattnet i duschen. Vet inte riktigt vad jag ska göra sen för det är ju söndag och då är alla affärerna stängda här och då kan man ju inte gå och shoppa :( Men det får jag väll göra imorgon kanske? Juste jag tänkte kanske beställa en design av en tjej som är jätte duktig på att göra designer. Men vem det är får ni inte veta ännu, för det är inte säkert om jag ska beställa någon ;)
- Har ingen bra bild just nu så får bli en ifrån New York, Usa 2011




Liten promenad

Hej!
Vi var precis ute på en liten promenad. Men det blev bara en liten kortis för att Amanda (min ena syrra) hade lite ont i magen och jag har ont i min ena tå :( Men nu ska vi iaf kolla på några avsnitt av House. Blir nog ingen mer bloggning ikväll. Godnatt alla söta!



Bloglovin byte?



Skulle någon vilja göra ett bloglovin byte med mig?
Isåfall kommentera bara "vi kan göra det" och skriv vad din blogg heter. Jag kommer börja följa dig direkt när jag ser kommentaren. Så ni kan börja följa mig direkt efter ni har kommenterat.
Om ni inte vet vad ett bloglovin byte är så kommenera och fråga så svarar jag i ett annat inlägg!



Länkbyte

Har länkbyte med min jätte söta bästavän Vendela. Hon är as snäll och har en jätte fin blogg. Hon har också ganska många läsare per dag, vet inte exakt hur många men det får ni fråga henne om ni är intresserade. Iaf
läs och kommentera på hennes blogg! Tryck häääääääär eller på bilden för att komma till hennes blogg.

Godmorgon alla underbara!

Nu så har jag nyss ätit frukost och ska strax fixa mig i ordning för att gå ner till stranden. Jag vet inte riktigt hur länge vi ska vara där och vad vi ska göra efter men det får vi se sen. Har inte så mycket mer att säga om idag men det här får ni nöja er med sålänge. Juste klockan 17.00 så kommer det att komma upp ett länkbyte med en underbar tjej. Så håll utkik!
- Bild från igår, hahaha



Kvällen och onödig fakta eller vad jag ska kalla det?

Hejsan svejsan! (haha vilken tönt jag är, jag vet)
Ahhh nu blev det jobbigt hur jag skulle börja, så vi börjar om..
Hej!
Nyss har jag ätit lite efterrätt här hemma och innan det åt jag ju såklart middag. Nu så ska jag bara skriva klart det här inlägget och sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag vill nog ta en loten promenad. Men de andra vill typ bara vara hemma? Jag orkar värkligen inte vara hemma, liksom det är as varmt i lägenheten så att man blir på dåligt humör och allt. Orkar bara inte. De flesta tyker nog jag är konstig för det brukar ju vara så att man inte orkar gå ut, men för mig är det tvärt om. Iaf så ska min mamma massera mig lite nu och göra en fläta på mig så får jag se hur det blir sen.
Något som inte alls har till saken att göra så tänkte jag sluta med att skriva typ "puss" och sånt i slutet av inlägget. Det kändes liksom lite töntigt eller vad man ska säga. Men iaf så kändes det konstigt att bara sluta att skriva det så ville bara berätta det. Iaf det här var väll en väldigt ONÖDIG FAKTA! hahaha känner bara att jag måste skriva det en sista gång (kanske skriver det ibland) men här kommer det..
..PUSS!

OBS! VÄRSTA TÖNT INLÄGGET JAG VET MEN VISSTE INTE HUR JAG SKULLE SKRIVA DET ANNARS... ;)

- No picture now..

Tack

Eller vad man ska säga ;)
Iaf ville bara säga tack till alla fina kommentarer som ni har skrivit då och då. Fortsätt så, då kommer det bli mycket roligare att blogga och för er blir bloggen roligare att läsa.
TAAAAAAAACK ÄNNU EN GÅNG FÖR KOMMENTARERNA!
Kärlek till alla mina underbara boggläsare!



Målnigt

Hej!
Idag så är det lite målnigt ute :( Men vi tänkte ändå gå ner till stranden. Vi kanske inte är där så länge eftersom det kanske blir lite kallt utan sol? Men jag vet inte. det är iaf 27 grader ute. Skriver ikväll mer om dagen ifall det händer något speciellt.
Kram!
- Bild från Usa 2011

KOMMENTERA MERA

Ville bara säga att ni måste förbättra er på att kommentera! Om ni inte kommenterar så är det ju inte lika kul att blogga. Om ni har en egen blogg så tror jag att ni fattar.. Får någon kommentar per dag, ibland flera och ibland ingen. Det roligaste skulle vara om man fick kanske fem per dag. Eller att på kanske det här inlägget få massor av kommentarer? :D
Snälla hjälp mig, kommentera mera!
Älskar er!

Kvällen osv..

Hej!
Som jag skrev förut så åt jag, mamma och pappa lunch ute i gamla stan och sen så gick vi och badade lite (skrev att vi skulle kolla i affärer, men det blev bad istället). Vi badade bara en liten stund för sen så behövde jag fixa i ordning mig för att vi skulle gå ut och äta på kvällen med mina syrrors kompisar och deras pappa. Jag tog en Mozzarella sallad och till efterrätt blev det Creme brulee. Vi kom hem för ungefär en halvtimma sen, och nu ska jag bara kolla lite på tv och sen ska jag nog göra mig i ordning för att sova. Är ganska trött. Som ni kanske har sett så la jag nyss upp kvällens outfit bilder, annars så ser ni nog det strax ;)
Puss & godnatt!
- Haha ful bild på mig, men såhär ser iaf min mamma och mina syrror ut



Kvällens outfit

Tröja-Gina Tricot
Shorts-Avklippta jeans
Skor-Dinsko
+ Waterfall braid (vet inte vad flätan heter på svenska), smålockar i håret & armband köpt i Nice

Vårt hjärta går aldrig att krossa, jag älskar dig!


Om dagen

Hej!
Idag så väcktes jag klockan halv 12. Sen dess har jag bara fixat mig lite och hållt på med mobilen och så. Men nu så ska jag, mamma och pappa åka iväg till gamla stan och ta en liten lunch. Sen så kanske vi kollar lite i affärer. Mina syrror är med sina kompisar idag för att de också hade åkt hit till Frankrike. Vi hörs sen!
Puss!
- Jag i hamnen för några dagar sen




Vill ha ny design & header!!

Jag vill jätte gärna ha en ny och proffsig design och header. Helst som är gjord i photo shop. Är någon av er bra på att göra designer, eller vet ni någon som är bra på det? Isf gör ni/den som ni vet designer gratis? Om någon vill göra så kommentera i det här inlägget. Skulle värkligen uppskatta om någon skulle vilja hjälpa mig.
ÄLSKAR ER!



10 år, med fantastisk röst! :O

Ni måste bara kolla på den här videon. Tjejen är tio år och sjunger som om hon nästan var vuxen. Hon värkar bli nästa Beyonce. Titta på hela videon. Önskar att jag hade en sån fin röst som hon! Vad tycker ni om rösten?



Godmorgon

Godmorgon!
Idag så väcktes jag vid elva tror jag. Då så åt vi frukost. Nu ska jag sätta på mig bikini och smörja in mig med solkräm för att vi ska ju till stranden. Föresten jag undrar vad ni igentligen tycker om min blogg. Är den bra/dålig/tråkig/rolig säg vad ni tycker. Om ni tycker att den är dålig så kan ni ge tips hur den ska bli bättre. Tack i förhand ifall ni kommenterar! :)
Puss & Kram!
- Bilden tagen i New York 2011

Dagen hitils

Hej!
Idag så har jag varit på stranden och solat och badat. Iaf så har jag nyss kommit hem därifrån. Nu så ska jag och min syrra åka och shoppa lite. Sen så ska vi nog gå ut ikväll. Så en ganska normal dag idag kan man säga. Bloggar kanske ikväll.
Puss!
- Jag och Moa på Aqua Splasch

Cute nail art



Dagen, ansiktsmask mm..

Hej!
Idag efter jag hade ätit frukost och fixat mig så åkte jag, mamma och Emelie (min ena syrra) och shoppade lite. Då hittade jag ett par shorts som jag köpte. Sen så åkte vi hem och åt lunch. Det var lite måln idag så vi gick inte ner till stranden utan vi åkte iväg till ett stort shoppingcentrum som heter Cap 3000. Vill ni veta vad jag köpte där? Iaf nu så sitter vi och kollar på film och har ansiktsmask och myser lite. Det är får bli sista inlägget för ikväll. Godnatt alla underbara som läser min blogg!
- Ansiktsmasken som jag andvänder, bjuder på bilden på mig hahhaah mobbad..


Dagens outfit

- Dålig bild, men den får duga


Jag är inte perfekt, men det är inte du heller.


ÄLSKA NICE :)


Några bilder ifrån Aqua Splasch

Bjuder på de vackra bilderna ;)

Dagens fråga

Ska jag göra sidecut flätor här i Nice?
Jag har haft det några gånger innan och ibland så har min mamma gjort på mig. Om ni tycker att jag ska ha så tänkte jag bara ha på ena sidan. Snälla hjälp mig, kommentera nuuu vad ni tycker!
- Så här ser jag ut i de som mamma har gjort på mig





Tips hår dounat

Idag så tänkte jag tipsa er om hur man gör en dounat. Den är ganska så lätt att göra.
Redskap:
Borste
2 toffsar
Dounat (finns att köpa på t.ex glitter eller någon annan smyckes affär, köp helst dounaten i din hårfärg)
ca. 7 hårspennen (helst hårspennen som ser ut lite som ett V)

Hur man gör:
1. Börja med att sätt upp håret i en ganska så hög tofs.

2. Ta dounaten över tofsen så att den sitter längs in på tofsen.

3. Lägg över håret runt dounaten så att dounaten inte syns.
4. Ta sedan en töjbar tofs och sätt bara ett varv rund dounaten längst ner.

5. Ta håret som hänger ner och vira rund dounaten.
6. Sätt hårspännen så att håret hålls fast.
Inte så bra förklaring kanske ;) Men om ni inte förstod hur man skulle göra så kanske jag kan visa i ett videoinlägg eller något. Om ni vill? Så kommentera ifall ni vill det!
- En dounat ser ut så här
- Så här ser den ut när den är klar (jag har gjort på min kompis)

Lite om dagen osv..

Godmorgon!
Idag så gick jag, mamma , pappa och Moa upp klockan 8 för att Moa ska åka hem idag. Kommer att bli så tråkigt utan henne, (jag kommer vara här med min familj i en vecka till). Iaf så sitter hon på planet nu och har troligtvis flygit iväg ganska nyss. Iaf idag så ska jag nog bara vara på stranden hela dagen och bara ta det lungt. Sen så kanske vi tar någon kvällspromenad ikväll som vi brukar göra? Vi får se sen.
Pusssssar!
- Jag och Moa på Massèna


Gårdagen

Hej!
Igår så var hela min familj och Moa på ett vattenland i Antibes. Vattenlandet heter Aqua splash och hör ihop med Marineland. Hade en superkul dag och kan värkligen rekomendera att åka dit. Så mycket mer finns det inte att säga förutom att det är skit kul där :D Vi tog iaf tåget in till Antibes.
Puss!
- En bild ifrån vattenlandet (fler bilder kommer nog upp sen)



Just girly things


Kvällsdopp


Fallskärm

Här kommer lite bilder från igår när vi flög fallskärm. Det var as kul :)

Länkbyte med mig?

Någon som skulle kunna tänka sig att ha ett länkbyte med mig? Isf kommentera vad eran blogg heter och hur många läsare ni ungefär har dagligen. Kan ha länkbyte med ungefär vem som helst. Det är bara att kommentera på.. Passa på nu, om ni vill ha fler läsare på eran blogg! ;)


Armbanden som jag snackade om ;)

Här är armbanden som jag köpte idag. Det rosa står det Matilda på och det är handgjort. De andra köpte jag i gamla stan, så vet inte om det är handgjort osv.. Men iaf så tycker jag att sånna passar bra på sommaren, särskilt om man är lite brun också. Haha nu är jag inte så brun men iaf..
- Såhär ser de ut


Dagens planer

Hej!
Idag så har vi varit i gamla stan och kollat lite. Jag har köpt några sommar armband och så. Nu ska vi äta lunch och sen ska vi ner och bada. Idag så ska vi åka fallskärm i havet. Det är jätte kul, (jag har gjort det några gånger innan). Juste igår så hittade jag en guld ring i havet som några hade tappat. Så jag och Moa fick 2000 kr att dela på med mina syrror. Jag bara dök under vattnet och så hittade jag den, haha :D
Bloggar kanske ikväll!
Kram!

Gårdagens outfit & bilder ifrån gårdagen


All Around The World - Justin Bieber

En av mina fovorit låtar tänkte jag dela med mig av. Vad tycker ni om den här låten?


Godmorgon Frankrike!

Hej!
Idag så väcktes jag och Moa klockan halv 11 och då var frukosten redan klar och framdukad på bordet. Nu så ska vi fixa oss och sen gå och shoppa lite. Sen drar vi nog ner till stranden och så.. Kanske bloggar ikväll!
Pusssss
- Bilden la jag ju också upp igår men den kommer upp idag med (har inte hunnit laddat upp andra ännu)


Äntligen framme, älska Nice! :D


GLÖM INTE..

Tänkte bara påminna er om att jag har veckans blogg. Så det är bara att kommentera "jag är med" och så. Läs mer på inlägget. Klicka häär för att snabbare komma till inlägget.
Puuuuuss!



Taggade tjejer på väg till Nice :D


Till min bästavän

Du är den jag älskar mest
Du är den som lyser upp min dag
Du är den finaste jag vet
Du är den vackraste som finns
Du är den snällaste som finns
Du är den underbaraste människan på denna jord
JAG ÄLSKAR DIG! <333333

Gå in på min älsklings blogg så ser ni vem det är till. Hääääääär äääääärr deeeeen bääääässsttttaaa blooooooggggeeen iii vääääärldeeeeen!!


Dagen

Hejsan!

Idag så åkte jag och mamam till centrum och köpte modellböcker till mig och Moa, som vi ska ha på palnet och så. Haha vi är coola jag vet ;) Sen så har jag bara packat, laddat ner musik osv.. Klockan sju så åkte jag och min familj till min mormor och morfar och åt middag där. Vid 9 så åkte vi hem och påvägen så hämtade vi upp Moa, hon ska sova här eftersom imorgon så ska vi till Nice och vi måste gå upp vid sex. Är så jävla taggad!! :D Iaf så har vi nyss spelat sims 3 och ska snart fixa i ordning oss för att aa vi ska ju upp tidigt som sagt. Vi hörs imorgon babes! Då kanske jag sitter i lägenheten i Nice? Åhh fan vad jag längtar!!! Men nu måste jag värkligen sluta skriva.
Puss och godnatt mina älsklingar!
- Bild ifrån klassresan ibörjan av 5:an (2011)



Låt hatarna hata, snackarna snacka, bara luta dig tillbaka och skratta.


Godmorgon darlings

Godmorgon darlings!

Idag så vaknade jag klockan halv 11. Eftersom vi ska till Nice imorgon så gick jag upp lite tidigare en vad jag kanske brukar. Asså jag gick upp tidigare för att jag ska kunna sommna i tid ikväll för att vi ska gå upp sex på morgonen om inte tidigare.. Iaf så ska jag äta frukost snart och sen fixa lite små saker som jag ska ha med till Nice. Jag har packat alla kläder och så men inte det sista liksom.
Föresten.. Jag kanske kommer att göra några tidsinställda inlägg som kommer att komma upp då och då under de två veckorna jag är borta. Jag kommer defenitift också blogga vanligt när jag är där. Men det kommer inte att bli så himla mycket bloggning. Jag ska försöka att blogga minst en gång per dag. Men ibland kanske inget och ibnland kanske fler..Aaa ni fattar vad jag menar. Vad vill ni att jag ska göra för tidsinställda inlägg? Ska jag göra något tips, insperation eller något annat? Det är bara att tipsa på, haha! Bloggar senare darlings!
- Kanske lite konstig bild, men är den ändå lite cool på något sätt, vad tycker ni?



Moooa här

Tjooooo, Moa här! har tagit deras iPad och tagit egobilder.
(moajaansson.blogg.se)

 


Ny profilbild på facebook


Real girls aren't perfect. Perfect girls aren't real.


Länkbyte

Just nu så har jag länkbyte med min super söta bästavän Moa Jansson! Hennes blogg är grymt bra och fin. Klicka häääääär eller på bilden för att komma till hennes blogg.

Godmorgon, dagens planer

Hejsan!

Idag så vaknade jag klockan halv 11 tror jag? Iaf så har jag nyss ätit frukost och tittar på tv. Strax ska jag fixa mig för att jag ska till Moa. Jag ska hjälpa henne att packa eftersom hon ska följa med mig till Nice på måndag! Längtar så mycket, ska bli så kul :) Vart ska ni i sommar? Eller har ni redan varit någon stans? Ni får veta mer om vad jag ska göra ikväll eller så.
Kraaam!
- I Nice 2010 (tror jag)



Nagellacken

Hej!

Nagellacken jag köpte var ett magnetnagellack och sen ett regnbågsnagellack. Jag har precis testat magnetnagellacket men tyvär så funkade det inte. Det är en jätte fin färg men det blir inte som det skulle bli. Jag köpte av märket Depend för 49 kr, men eftersom det inte funkade så ska jag köpa ett av IsaDora. Hoppas att det blir bättre! Men nagellacket var ju ändå fint i sig, så det kommer jag ändå att andvända :) Regnbågsnagellacket får ni se hur det ser ut när jag har fixat det på naglarna. Det kommer nog upp nästa vecka. Så håll utskik..
- Så här blev mina magnetnaglar (världens semsta bild, men den får duga)



- Såhär ska det se ut





Ny design

Nu är jag äntligen klar med min design :D Kanske kommer att göra lite små saker då och då, men för det mesta så är den klar för tillfället. Vad tycker ni, fin/ful? KOMMENTERA!



Curly hair insperiation


Morgonen och lite annat

Heeej!

Idag så vaknade jag och Denise av att vi hade ställt klockan på 8, om ni undrar varför så tidigt så var det för att hon skulle till Grönan. Men vi gick inte upp då utan vi sommnade om till halv 9. Då gick vi iaf upp och åt lite frukost och så. När hon var klar och hade åkt så åt jag lite till frukost och satt och kolla på tv. Jag var så trött för att jag gick up så tidigt, så jag sommnade...Zzz... Men nu har jag vaknat igen och ska strax fixa mig lite. För jag och mamma ska åka och köpa ett nagellack till mig som är as coolt, ni får se sen.
Iaf om ni undrar varför jag har bytt design igen så är den också bara typ tillfällig. Jag kommer att hålla på så här tills jag är nöjd. Min kompis har nämligen photoshop som vi ska fixa i sen. Antingen idag eller iaf så fort som möjligt! Kommer att skriva ett inlägg så ni vet när den är riktigt klar!
Puss bloggar senare!
- Bild från vägen i USA



Lite om dagen

Hej!

Idag så var jag först i satn (som ni redan visste), jag köpte ju inget idag heller men iaf. Sen efter det så åkte jag med hem till Denise och hoppade lite studsmatta och så. Nu sitter vi iaf i ett tält ute på min altan, haha vi ska sova här. Somsagt det kommer inte bli så mycket bloggning de här dagarna, aa ni vet varför! Vill så gärna men tyvär så går det inte :( Hörs imorgon! Godnatt babes!
- Jordgubbar med choklad (åt nyss)




Dagens planer

Godmorgon!

Idag så vaknade jag klockan 11 och då gick jag upp och åt frukost som vanligt ;) Sen fixade jag mig för att jag ska åka till stan med några kompisar. Jag ska inte köpa något men ska bara följa med typ.. Bloggar mer senare (appen funkar fortfarande inte så blir inte jätte mycket bloggning idag heller).
Puss!
- Bild från New York 2011 (igga mitt face)


Bilder från idag

Här är lite bilder från idag, vissa är lite random ;)

Dagen

Hej!
Idag så har jag och Moa bara varit hemma och chillat. Vi har badat, spelat badminton, fixat lite till med designen och sånt. En riktig chill-dag liksom. Det och också väldigt fint väder ute, men inland försvinner solen lite men efter typ en minut så kommer den ändå tillbaka igen, så det gör inget! Nu ska vi iaf bada igen! Bloggar sen babes!
- Går inte att ladda upp bild :(


GODMORGON

Godmorgon!

Idag så vaknade jag och Moa klockan halv 1. Vi ställde klockan annars kanske vi inte skulle va vakna ännu, haha! Men iaf så har vi ätit frukost och nu ska vi gå ut och bada i Moas pool. Vet inte riktigt hur bloggningen kommer att bli idag för att appen funkar ju inte men ska försöka blogga så mycket som jag kan.
- Moas pool



Tillfällig design/header

Just nu så har jag bara en tillfällig design som jag har tills jag orkar göra en ny eller beställa någon. Vad tycks? Om det inte går att se den nya headern så är det bara att trycka på f5.



Blogg appen funkar inte

Just nu så funkar inte min blogg app. Blir så jävla irriterad, den har ju funkat när allas andra inte funkade.. Men aja nu får det vara så här ett tag men ska försöka blogga så mycket jag kan ändå!

Dagens outfit

Tjöja-Monki
Shorts-Avklippta jeans
Tubtop-Gina Tricot

Dagens planer

Heeeej!

Idag så ska jag vara med Moa och vi ska typ åka och bada i sjön idag igen. Men innan det så ska vi ta några dagens outfit bilder och så som ni får se sen. Ikväll så kanske vi badar i hennes pool och är hemma hos henne ett tag, men vi får se hur det blir..
Kramar!
- Länge sen.. När jag hade dip dye (hårmascara) Snyggt?

 


Lite om dagen

Hej!

Idag så har jag varit och badat i sjön med Moa, Love och Melle. Sen så åkte vi hem till Melle och hoppade studsmatta och åt middag. Sen så åkte jag och Moa hem till henne och badade och spelade badminton. Jag var där till tio. Men nu ska jag kolla på tv.
Puss!
- Jordgubbar och vaniljsås


Godmorning

Godmorning!

Jag vaknade nyss och ska strax gå och äta frukost. Idag ska jag ju vara med Moa, jag vet inte vad vi ska göra men det är väldigt fint väder ute iaf! Bloggar senare..
Puss & Kram!
- Haha vene varför jag tog den bilden men iaf så är det jag och Vendela


Strawberrys with chocolate

 


This day

Hej!
Dagen började ju med att Elin kom hit och då åt vi lunch. Sen så har vi hoppat studsmatta, hållt på med ipaden och sånt. Ingen speciell dag liksom. Men iaf så har jag nyss ätit och spelat lite sims och så.. Snart ska jag nog titta på tv. Bloggar nog lite senare om ni vill? Juste idag så kom min bäääääästavän Moa hem från Göteborg. Ska träffa henne imorgon. Ska bli as naaajs!
Puss!

Följ mig med bloglovin

Snälla följ mig med bloglovin! Har typ bara en som följer mig där och vill gärna ha fler. Älskar er om ni gör det! Puuuussss!!

 


Godmorgon

Godmorgon!

Idag så vaknade jag klockan halv 12 , då gick jag upp och åt frukost och tittade på tv. Nu ska jag fixa mig och sånt, för att jag ska träffa Elin idag igen. Iaf så har jag as ont i nacken nu, tror det är för att jag kanske har sovit konstigt inatt? Hoppas det går över snart.
Kraam!


Äntligen

Äntligen är båda syrrorna hemma och jag kan sitta och mysa med dom! Haha jag låter typ som värsta tre åringen nu men aja.. Vi ska kolla på en film nu och så. Hoppas iaf att det blir bättre bloggning imorgon! Vill ni också det? Tror inte att jag bloggar mer ikväll.. Så GODNATT BABES!
- Jag och mina syrror i USA 2011


Dagen

Hej!

Dagen började med att Denise frågade mig om jag kunde följa med henne till hollister. Jag sa ju ja såklart, så då fixade jag mig och sånt och mötte henne vid busshållplatsen. Men jag köpte inget för jag vill spara pengar till Frankrike och sånt. Men jag var as nära på att köpa ett jätte fint linne, men jag stod emot.. Stolt cheey! Haha men iaf så skulle Denise se på bio sen och då så åkte jag hem och frågade Elin om vi kunde åka och bada. När vi var på stranden så vågade vi typ inte hoppa i, för att Elin var rädd för fiskar och jag för hajar. Men hajar finns ju inte i Sverige men iaf.. Men till slut kom vi i! När vi hade badat klart så åkte vi hem till mig och hoppade studsmatta och sånt typ hela tiden. Iaf så har jag precis duschat och nu ska jag slappa lite framför tvn med familjen.
Puss!


Inte så mycket bloggning idag häller

Blev inte så mycket bloggning idag häller. Men jag hinner inte blogga just nu. Men berättar om dagen och sånt ikväll. Hoppas ni inte slutar följa min blogg bara för de här dagarna som jag inte bloggat så mycket? Hörs senare! Puss!!


På väg till Arlanda

Hej!

Nu sitter jag i bilen på väg till Arlanda. Vi ska hämta min syrra där som har varit på språk resa. Hennes kompis är också med i bilen. Hoppas inte att min syrra bara bryr sig om henne när vi träffar henne.. Men iaf så har Elin precis gått hem, eller vi skjutsade hem henne.
Kyss!
- En bild från idag


Svar på frågestund

1. Har du någon kille?

2. Vart bor du?

3. Säg tre stycken du gillar? (killar)

4. Vilka bloggar läser du?

5. Vad heter din absoluta bästis?

6. Älskar du mig?
1. Nej
2. Lite utanför Stockholm
3. Jag gillar ingen kille på det sättet..
4. Jag läser: Junis, Vendelas, Moas, Marcelos, Annicas och Kenzas
5. Moa såklart
6. Wtf, känner inte dig?!

Vilken är den bästa staden och landet du varit i ?<3
Land: Usa och Franskrike Stad: New York och Nice och några till i Usa..

Vilken är din favoritfilm?

Finns många men en är The last song

Chips/godis
Hund/katt
Kille/tjej
Hemma och mysa/festa
Smink/kläder
Hollister/Gina tricot
Dans/sång
Chips
Hund
Kille om du menar på gilla, gilla sättet
Bror på
Båda
Hollister, men gina har också fina kläder
Dans

Hurlänge har du bloggat?:)

Jag har haft ganska många bloggar innan. Min första blogg tror jag att jag skaffa när jag skulle börja i 4:an

Hur många besökare har du på bloggen? :)

Jag har runt 20 unika och 70 sidvisningar per dag, men ibland har jag fler och ibland mindre

Hej vilken jättefin blogg du har! 
Fråga 1. Vilken kille tycker du är sötast?
Fråga 2. Vem är bästa mamman?

Tack mamma!
1. Vet inte riktigt, det finns några stycken
2. Duuuu såklart ;D

Tack för alla frågor jag fick! Det var några också som skrev att jag hade en fin blogg och så, så tack till er också! Blir jätte glad när ni skriver såna fina kommentarer :)

Dagens outfit

Linne-Hollister
Shorts-Avklippta jeans
Solglasögon-H&M
+ Sidecut flätor

Lite om dagen

Tjaaa!
Nu sitter jag och Elin och har precis spelat sims 3. Men vi orkade inte sitta inne mer så nu ska vi gå ut och hoppa. Sen ska vi ta lite bilder och så, då får ni också se dagens outfit. Bloggar senare..
Kraaam!

Lite dålig uppdatering

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggade imorse, men jag hade fullt upp och fixa mig och så. Men nu är jag med Elin och vi ska precis äta lunch. Iag så svarar jag på frågestunden ikväll om jag hinner.
Puss!


Vita kladdmuffins

Nu har jag bakat vita kladdmuffins. De är jätte goda! Här är receptet..

100 g smör
100 g vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl

Vispa ägg, vaniljsocker och socker. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda i. Rör ner vetemjölet. Häll smeten i aluminiumformar eller stadiga muffinsformar. Baka i 15-20 minuter i 200 grader. Servera eventuellt med blåbär, jordgubbar eller något annat bär/frukt.

- Så här blev mina vita kladdmuffins


ICE CREAM NAILS

Ice cream nails är jätte lätt att göra. Så här gör man..

Steg 1: Måla hela naglarna med en färg som ni gillar.
Steg 2: Måla brunt (chocklad sås) så det ser ut som om den rinner.
Steg 3: Klicka ut lite olika färger på ett papper.
Steg 4: Ta en tandpetare i färgen och klicka prickar (strössel) på "chocklad såsen".
Steg 5: Måla genomskinlig nagellack över alla naglar.
SEN ÄR DET KLART!
Lycka till om ni vill testa att göra ice cream nails!
- Så här blev iaf mina naglar


Hemma dag

Hej!
Idag så blir det nog en tråkig hemma dag. Jag har lite ont i huvudet och sånt. Men jag har iaf inte fixat mina naglar ännu, men det fixar jag nog lite senare. Fast jag vet inte riktigt vad jag ska måla. Någon som har något bra tips? Vill att det inte bara ska vara något enkelt utan lite svårt/coolt. Har ganska mycket nagellack, både tjocka och smala penslar. Så jag kan göra lite vad som helst om jag bara vet vad.. Så SNÄLLA ge mig insperiation/tips!
Älskar er, puss!
- Bild från igår



Morgonen

Godmorgon sötisar!

Idag så vaknade jag klockan 11, då gick jag upp och åt frukost. Sen så har jag inte gjort så mycket. Förutom att nu blogga då. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men iaf så ska jag fixa mina naglar lite. Vill ni se resultatet sen när dom är klara? Föresten så kommer jag att svara på frågestunden idag eller imorgon. Iaf så snabbt jag kan. Så om det är något mer ni undrar nu så får ni ta och passa på att fråga det! Klicka hääääääääär för att komma till frågestunden. Bloggar mer sen!
Puss.
- Bild från när jag var i USA 2011



Bilder från idag

Hej!
Istället för att skriva om dagen idag så tänkte jag visa er lite bilder som vi tog. Inte så jätte många, men det är ju iaf något.

Svar på kommentar

Haidi Jakobsson - om Dagens outfit:
Hoppas du har en fin dag :) Är det varmt där du bor?

Tack, det hade jag! Det är skönt ganska ofta på sommaren. Men det kan också regna väldigt mycket.. Men just nu så är det väldigt varmt (bad väder).

Stranden, bada!

Tjenare!

Nu ligger jag och Amanda på stranden och solar och badar. Det är jätte skönt i vattnet. Men vi har varit här ganska länge nu och ska strax hem. Men först ska vi bara ligga och sola lite. Bloggar när jag har kommit hem eller ikväll. Bilder får ni se lite senare.
Kram!
- En bild får ni se, haha


Påminnelse

Tänkte bara påminna er om att jag har en frågestund. Har fått in några frågor, men svarar när jag har fått in några fler. Klicka här för att komma till frågestunden.

Fiskbensfläta by Amanda


Dagens outfit

Linne-Hollister
Shorts-Hollister

 

 


Just girly things

Känner ni igen er tjejer?


Godmorgon sunshines

Godmorgon!

Idag så vaknade jag runt tio och då gick jag upp och åt frukost och så. Sen nu så har jag fixat mig. Dagens outfit kommer upp senare på dagen. Men iaf så väntar jag på att min kompis Amanda ska komma hit. Vi ska typ fixa en blogg, design, header och sånt till henne. Sen kanske vi solar och njuter av värmen. För imorgon ska det typ regna :( Iaf så bloggar jag lite senare.
Pussar..


DET JAG KÖPTE IDAG!

Bikini överdel-Gina Tricot (rea 49 kr)

Bikini underdel-Gina Tricot (rea 49 kr)

Mjukisbyxor-Hollister (rea 349 kr)

Linne-Hollister (rea 199 kr)

image description

 

image description

image description

image description

image description

image description


Dagens

Tröja-Gina Tricot
Tubtopp-Gina Tricot
Shorts-Avklippta jeans


Stan

Godmorgon!

Nu sitter jag på bussen på väg in till stan. Jag och mamma ska möta upp min syrra där och gå runt och kolla lite. Jag ska kolla efter en bikini, ett par shorts och gå in på hollister mm.. Kommer inte bli så jätte bra uppdatering idag men ikväll får ni nog se vad jag har köpt.
Puss..


Dagen och sånt

Hej!

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket idag. Men jag har haft så mycket att göra hela dan. Jag och Emelie har åkt och ätit glass, badat och mycket annat också. Men ibland så kommer det att bli så vissa dagar (att jag inte bloggar så mycket alltså). Men hoppas att det går bra ändå? Iallafall så nu ska jag titta lite på tv och sånt. Vet inte om jag kommer att skriva något mer idag. Och förresten GLÖM INTE ATT FRÅGA FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN!
Kyss...
- Bilden är inte ifrån idag


BEN & JERRY'S


Frågestund



Godmorgon

Godmorgon!

Idag så vaknade Emelie och jag klockan halv 10. Sen dess har vi bara suttit och spelat sims 3. Men nu ska vi äta frukost och sen så ska vi åka och bada hemma hos Emelie. Jag är skit hungrig nu så orkar inte skriva mer nu. Hörs senare.
Kraaaaaaam..
- Jag gör vålt hos Juni

Trött...

Hej!

Nu ligger jag och Emelie i sängen och håller på med mobilerna och sånt. Vi är ganska trötta nu. Men jag berättar om dagen imorgon. Iaf så kollade vi på em-matchen förut. SPANIEN VAN SÅKLART! Orkar inte skriva mer ikväll.. Godnatt babes!


Emelie

Hej!

Jag har kanske inte bloggat as mycket idag men jag bloggar om dagen och sånt ikväll eller imorgon. Iaf så är jag hos Emelie nu. Vet inte vad vi ska göra, men sen ska iaf hon sova här. Vi hörs senare.
Puss..
- Dagens efterrätt


PINK INSPIRATION


Dagens outfit

Tröja-Hollister
Shorts-Hollister


Morgonen

Godmorgon!

Idag så vaknade jag.. Aa gissa vilken tid? Haha halv 11 som vanligt. Jag ställer inte ens klockan på det men jag känner typ på mig att den är det ;) Men iaf så har jag ätit frukost, fixat mig och sånt. Jag var ute och hoppade studsmatta nyss också. Det är as varmt ute idag. Äntligen sommar! Strax lägger jag ut någon dagens outfit bild. Måste bara ta någon först. Iaf så ska jag vara barn´vakt idag. Det ska bli kul! Fast det är mina syrror som brukar vara det som extra jobb liksom. Men jag har följt med någon gång. Men det roliga är att min mamma jobbar ju på dagis och det är hennes dagisbarn som de passar. Skriver senare. Titta snart in på bloggen för då kommer det ut en outfit bild!
Kraaaaaaaam!
- Bilder på barnen som vi ska passa (Ni får vända på bilderna själva)




RSS 2.0