1.jpg

Bus eller godis?..


Svar på tal - Tidsinställt

Sv: Ja, jag och min kusin Felicia gjorde dom. 
Sv: Tack sötis! Vad gullig du är :)
Sv: Hej! Jag har haft min iphone 4s i nästan ett år snart. Innan den hade jag en sony ericsson, coh innan dess hade jag någon jätte dålig nybörjar mobil som man inte ens kunde fota med haha. 
Min sony ericsson mobil (den är rosa om det inte syns) : (Min iphone vet ni ju redan hur den ser ut hehe ;))
Det är kul när ni kommenterar, så gör det mer! Som ni kanske märker så svarar jag bara på de kommentarer som jag tycker är det mest intressanta kommentarerna. Men kommentera iaf så ser ni om jag svarar efter ett tag. 

 

Du får som du vill...

Tjenare Moa! Du får som du ville, jag bloggar ju nu. Jag sa ju aldrig vad jag skulle blogga om och att det skulle vara roligt att läsa. Puss på deeeeej och godnatt alla underbara som läser detta!


Kvällens utmaning videon

Här kommer äntligen videon. Det gick inte att ladda upp med videofyme så jag gjorde på youtube. Det kanske har blivit något fel på videon, men isf kommentera att det inte går att se på videon så ska jag försöka att fixa det sen. Hoppas ni gillar det! FIIIIIIIIIN stillbild också!
 

FILÅT

Hej! Filåt för att jag inte har bloggat idag men jag har inte haft tid och ork. Jag och Julle åkte och träffade två kompisar. Men det var inte något specielt kul, vi bara kollade på tv liksom. Innan vi åkte dit så kollade vi på "fredag den 13", det var en skräckfilm fast den var mer äcklig en läskig. Nu är jag hemma och Julle har åkt hem. Jag tänkte bara vara hemma idag för att jag har sovt med kompisar varenda dag nu på lovet. 
 
Dagens utmaning som jag och Julle gjorde igår kommer upp så fort jag har laddat upp den på youtube/videofyme. (Det är lite segt att ladda upp just nu). Puss!

 
 
 
 

I inlägget under så skrev jag "uppdrag" men det skulle vara "utmaning"! Ville bara säga det, pusssss!


Uppdragsvideon kommer

Hej! Videon tog ca.2 timmar för datorn att spara den till liksom datorn. Så videon kommer upp imorgon istället. Men den är fixad och klar. Juste jag fick någon kommentar efter att vi hade gjort klart videon, så det "önskemålet" om uppdrag blev det inte den här gången. Snart ska jag och Julia iaf sova. Vi ligger i sängen och typ håller på med mobilerna. Vi är väldigt sociala just nu.. Verkligenverkligenverkligen...


Kvällens utmaning


Tillbaka till det gamla

Hej! Idag ska jag och Emelie åka skridskor på allmänheten. Jag gick på konståkning förut, men jag slutade för ungefär ett halvår sen. Emelie går kvar på konståkning så jag kommer typ vara jätte dålig på att åka. Haha folk kommer ju mobba mig.. Vi hörs senare!


En jätte söt kattunge

Hej!
Jag åkte till Emelie efter att jag hade vart i Farsta centrum. Hon hade åkt och köpt en ny kattunge bara några timmar innan jag kom. Den är hur söt som helst! Fast vi har haft det ganska tufft med att ta hand om den. För när vi skulle fixa mat så lämnade vi den ensam i Emelies rum, (den får bara vara där de första 24 timmarna) och då började den gnälla för att den var rädd. Så vi fick springa upp igen och sätta den innanför Emelies kofta. Men den gnällde då också, så vi testade med att sätta den i koppel nere i vardagsrummet. Men ja den gnällde då också. (Emelie har en annan katt som den är rädd för så det är därför allt var så komplicerat). Tillslut fixade vi det med katten på bordet medans vi åt. Kanske inte det vanligaste och det bästa man kunde göra men nu fick det bli så. Annars är den jätte snäll och gullig! Nu ligger den och sover bredvid oss. Juste den har inget namn ännu men den ska troligtvis heta Cream. Puss!


Purple inspiration

  
  

Godmorgon

Felicia väckte mig klockan halv 9 idag. Fast vi gick upp klockan 9 och åt frukost. Eller vi åt inte vanlig frukost utan makaroner och köttbullar farmför tvn. Idag ska vi till farsta centrum för att Felicia ville köpa en sak där, fast jag kanske också köper något eller så. Jag har inte så mycket mer att säga just nu så ha det bra så länge!
- Usa 2011

Swefilmer.com

Tjenare! Jag tänkte berätta om vad jag och Felicia har gjort under kvällen. Vi har kollat på tv, ätit popcorn och annat gott, jag har sminkat henne, och lite andra saker. När jag sminkade henne så gjorde jag en lite mer komplicerad ögonskugga en vad jag brukar göra. Eller jag andvänder typ aldrig ögonskugga men ni kanske fattar vad jag menar.. Nu ligger vi i sängen och vi tänkte titta på någon film. Kommentera någon bra film som ni vet snälla, vi behöver tips ;) Vi kommer iaf titta på en sida som heter swefilmer.com där nästan alla filmer och serier finns att titta på helt gratis. Man behöver inte ens ladda ner den till datorn. Puss!
- Jag och Juni

Med Felicia

Hej! Felicai kom hit för en stund sen. Då höll jag på och fixade i mitt rum. Så jag fixade klart det medans hon raderade bilder från sin mobil tror jag atg det var. Snart ska vi äta middag och mysa. Just nu så sitter Felicia och håller på med mitt hår. Jag älskar verkligen när folk håller på med mitt hår! 

Mormors vernissage

Hej! Jag sitter i bilen på väg till min mormors vernissage. Vi köpte McDonalds mat som vi ska äta nu på vägen. Efter vi har varit på vernissagen så ska jag vara med Felicia. Så jag bloggar sen.


PHOTOSHOOOOOTEN MED JUNI

Fotona som ni fick se är bara några av fotona vi tog. Resten får ni se i olika inlägg kanske. Den första bilden tycker iaf jag blev bäst!

Hannah Montana

Hej! Nu så ligger jag och juni i hennes säng och tittar på Hannah Montana. Vi har fotat och kollat på tv. Jag säger godnatt nu, så godnatt!


Slagg hos Juni

Hejsan! Efter skolan idag så åkte jag hem med Julia. Vi gjorde en liten film, den är skit tråkig typ menmen. Den är iaf inte klar. Vid fem tog jag bussen till centrum och väntade där i hen halv timme på Juni. Men hennes buss tog typ någon annan väg så att det tog längre tid. Men vi tog bussen hem till Juni. Nu så har vi tagit lite kort med hennes dator då, men vi sak också ta kort med hennes kamera snart. Som ni ser på överskriften så ska jah sova här idag. Jag bloggar mer sen, puss! 

Dagens


"Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var det mest hemska jag har sätt!"

Som jag sa förut i mitt "hiss/Diss" inlägg så skrev jag att jag hatar när det först snöar och sen blir det slask osv.. Usch det är skit äckligt ju! Och bara för det så ska det ju börja snöa. Hoppas då att det hellre stannar kvar än att det smälter.


Videoblogg - Tips på bra app

 
Jag älskar verkligen stillbilden också...

18 min..!?

Tjena! Jag ville bara säga att videon har tagit typ en timma att göra och den är ca 5 minuter lång. Men det tar 18 minuter står det att spara videon till datorn. Så antingen om jag hinner så lägger jag upp videon senare ikväll eller så gör jag det imorgon. Nu ska jag iaf kolla lite på tv medans datorn bearbetar videon. 
 

Tänkte fixa ihop någon video

Hej! Efter skolan så var jag med Melinda och Erik, vi åkte hem till Erik och åt mellis och bara larvade oss. Klockan 5 åkte jag hem och sen dess har jag inte gjort något typ. Men juste i skolan så hade vi ett matte prov och jag fick betyg A på det, jag fick 20/20 alltså. Jätte stolt! Jag som verkligen hatar matte och tycker att jag suger på det så. Jag byter lite samtalsämne, för det jag skulle säga var att jag ska fixa ihop någon liten video som ni kanske får se sen. Jag har liksom ingen aning om vad det ska vara för video men vi får se. Det var iaf det som det här inlägget skulle handla om igentligen. Puss!

Helt kaos musik lektion!

Hej!
Jag har musik lektion nu. Det är helt kaos. Jag hör inte vad jag själv spelar. För några spelar piono, några spelar bas, några spelar trummor och några spelar gitarr. Jag spelar gitarr, fast jag suger.. Vi hörs senare när jag har ont i huvudet! Puss!


Uchhhhh - grader!


I really hate study!


Hiss/Diss

Matilda hissar:
* Att det bara är 52 dagar kvar tills jag åker till Florida! Det ska bli så skönt att komma bort från snön som det säkert kommer att vara då och att gå runt och frysa. Istället åker jag till Florida där det kommer att vara ganska varmt, shopping, bad och mycket mer.
 
* Att det är höstlov om 2 dagar! Jag älskar verkligen lov. Man slipper skolan och kan vara med kompisarna och familjen hela tiden.
 
* Att det är julafton om bara 2 månader! Jag kommer at fira jul på ett anorlunda sätt iår. Jag kommer ju att vara i Usa då. Men det ska bli så mysigt med julkalender och i Usa alla som pyntar sina hus med hur mycket jul saker som helst.
 
Matilda dissar:
* Att det blir så mörkt! Jag verkligen hatar när det blir så mörkt på en gång vid den här tiden på året. Då känns det som om det blir kväll så fort man blinkar liksom...
 
* Att det kommer att bli slask! Nu när snart snön kommer så kommer det ju bli en massor av slask. För först ska det snöa, sen så blir det för varmt så snön smälter och blir slask, sen snöar det igen, sen blir det för varmt igen så att snön smälter och så håller det på hela tiden.. Jag hatar det!
 
* Allt med skolan! Jag orkar inte skolan just nu. Jag orkar inte med läxor, prov, gå upp på morgonen, att ha en lärare som inte förstår någonting och allt är bara jätte jobbigt. När man liksom kommer hem från skolan så vill man ju vara med en kompis en liten stund, sen så ska man hem och kanske äta och plugga, sen så vill man ju alltid kolla lite på tv med famljen men det hinner man inte för då ska man lägga sig för att orka gå upp nästa dag... Eller man hinner kolla på tv typ en sekund. (När jag säger "man" så menar jag "jag".)

At home

Hej eller Godmorgon! Jag är hemma idag från skolan som överskriften säger. Om ni undrar varför så är det för lite olika småsaker. Men iaf så ligger jag fortfarande i sängen och jag tänker gå upp och äta frukost när jag har bloggat klart. Lite inspiration eller tips osv kommer kanske upp senare.
- Jag och Vendela i söndags, (vi frös så det fick bli en vacker bild då) ;)


Dagen

Hejsan! Efter skolan åkte jag till Felicia idag igen. Eller jag åkte inte hem till henne utan till skolan som hon går på. De skulle gå på någon tipsrunda, så jag följde med den sista biten. När hon slutade så gick vi hem till henne och åt mellis och kollade på hennes dator. Vid kavrt över fyra åkte jag med och kollade på hennes dans. När den var slut så gick vi till centrum och köpte chialatte som vi drack på vägen hem. Direk när jag kom hem så bytte jag om och som jag sa innan så åkte jag på ett afro pass. Det var ganska jobbigt men ändå kul! Det var slut klockan halv åtta. Sen jag har kommit hem så har jag ätit middag och kollat lite på datorn. Nu tänkte jag hoppa in i dushen eftersom jag har tränat. Puss!
- 2 bilder ifrån skolan idag 
 

F&S

Hej!
Hinner egentligen inte blogga nu men jag ska åka och träna på Friskis & Svettis. Jag kommer att köra på ett afro pass. Har aldrig testat det förut men tror det är kul. Berättar mer om dagen sen :)
- Bild från igår


När ni har sätt så vet ni hur jag pratar i verkligheten...

Nä rubriken ljuger. Jag menar att jag är normal.. Eller wtf, vad skriver jag?
 

Dagens outfit + Vinter jackan på

Tröja-Hollister // Jeans-JC // Jacka-Hollister


Monster cupcakes


Ghost Whisperer

Jag och Felicia fotade inte utan vi ska kolla på Goast Whisperer nu. Kram!


Felicia

Tjena! Efter skolan åkte jag till min kusin Felicia. Vänta lite här... Varför ska jag kalla henne för kusin hela tiden? Hon är ju min kompis liksom. Fast ändå min kusin. Okej nu bestämmer jag mig, jag säger helt änkelt bara Felicia! Struntsamma vi har iaf bakat cupcakes. Vi gjorde rosa monster, de blev jätte söta hihi! Nu skulle vi bara blogga och sen ska vi ta några bilder. Vi hörs senare, puss!
- Jag vet att jag har lagt ut den här bilden typ 10000000 miljarder gånger, men jag behövde ta från arkivet för jag hade ingen annan på min kusins dator...

Svenska lektion👎


Behöver du hjälp med koder och bloggdesign?

Isåfall gå in på http://blogghjalparn.blogg.se där finns nästan allting du behöver kunna för att fixa en design. Den som har bloggen förklarar sina beskrivningar hur man gör väldigt bra. Den sidan rekomenderar jag iaf stoort!

Designen är klar!

Hej! Designen är klar nu. Om det inte är något litet att fixa. Men jag tycker att den blev jätte fin! Vi gjorde några skyltar som jag sa också. De kommer ni att se när jag bloggar. En av dom kanske ni redan har sätt och det är dagens outfit skylten. Juste en grej som ska göras är en design by... skylt. Där kommer det stå att det är gjort både av mig och Vendela eftersom vi båda har gjort designen. Vad tycker ni om den nya designen?
 
Nu ska mina kusiner och deras familj komma hem till oss och äta. Så det blir kul! Uppdatering kommer då senare. Puss! (Det är för segt för att ladda upp någon bild)...
 
 

Dagens outfit

Tröja-H&M // Jeans-Hollister // Halsduk-Lindex
 

Varför jag inte har bloggat idag + fota

Hejsan svejsan! Tänkte börja med att berätta om varför jag inte har bloggat förens nu. Det är för att jag och Vendela har fixat lite på min design och gjort skyltar. Nu ska vi ut och fota lite i små regnet för att få en liten paus från datorn. Sen ska vi fixa lite till tror jag.


...Bara tråkigt att veta...

Jag och Vendela ska kolla på PLL nu så vi får höras sen eller imorgon. Men imorgon ska vi somsagt fixa klart de sista på designen och det som blev knasigt.. Har inget mer att säga nu så puss och kanske godnatt för idag!

Fixar ny design

Hej! Jag och Vendela sitter och fixar ny design och sånt till min blogg. Men vi har ett litet problem.. Bakgrunden blir helt kaos osv. Så det kanske ser lite konstigt ut under kvällen, men vi ska försöka att fixa det imorgon. Nu ska vi istället fixa små saker, allstå menyn och sånt.

BEN&JERRY'S & PLL MED VENDELA


Mot stan

Hej! Jag, Moa och Emelie ska åka till stan nu. Vi sitter och väntar på bussen. Fast den kommer typ om en minut. Vi ska fika och kolla i affärer. Puss!


Hos Moa H och Emelie

Hejsan!
Festen var super kul! Men efter så var vi ute och pratade och så. Sen gick vi hem till Moa och Emelie följde med. Vi har spelat FIFA 13 och kollat på tv. Nu ska vi kolla på film i Moas säng. Puss och kram!
- Osminkad och dålig kvalité.


Nu blir det feessst!


Hello Kitty tema

Jag har Hello Kitty tema just nu. Om
ni också vill spara hello Kitty bilder så sök på hello Kitty på AppStore och ladda ner en bakgrund app. Såhär ser appen ut och mina bakgrunder är såhär:


THIS OR THAT

godis/glass
hemmakväll/fest
blond/brunett
blåögd/brunögd
vältränad/smal
sushi/tacos
mobil/dator
hav/pool
sola/bada
chips/popcorn
fanta/cola
sverige/utomlands
singel/upptagen
Pretty Little Liars/Gossip girls
shoppa/fika
Gröna Lund/Liseberg
H&M/Gina Tricot
IPhone/Samsung galaxy (s2 eller liknande)
Kläder/Smink
Sova hemma/Sova hos någon kompis
 
 

P.g.a den tråkiga bloggningen

Hejsan! Jag tänkte berätta om varför jag har bloggat så tråkigt på sistonde. Det är p.g.a att på min dator så funkar inte internettet, min ena syrras dator har varit upptagen av henne, min andra syrras dator är skit seg, våran dator tv orkar jag inte blogga ifrån och ipaden osv är ju typ lika dant som att blogga från mobilen. Fast pappa har ju jobb dator också men där har jag ju inga bilder. Så det är därför jag inte har bloggat. Men idag efter skolan så åkte jag och Moa buss hem, men när vi gick av bussen så såg vi Lucas och han skulle ner till ip och träffa Erik. Så då tog vi bussen dit och var där. Moa åkte hem vid 4 för att hon ska till Turkiet imorgon, men jag åkte hem vid kavrt över 5 ungefär. På ip så spelade vi fotboll och bara larvade oss, haha! Iaf så snart får ni ett litet this or that inlägg. Puss!
 

2 videobloggar från i tisdags

Nu kommer två små gammla videobloggar. Jag frågade ju förut vad ni ville att jag skulle blogga om, och då skrev ni "vidoeblogga". Så nu har jag gjort vad ni önskat. Jag är fullt oseriös på videosarna. Jag kan liksom inte vara seriös när kameran börjar rulla... Någon som känner igen sig? Iaf här har ni de så hoppas ni gillar dom :)
OBS! MOBBA INTE MINA FULLT SERIÖSA VIDEOS!!
 
Min första helt failade video:
Min liiite mer lyckade video:
>

Mittbena idag!


Bonde söker fru

Hejsan!
Nu har bonde säker fru precis börjat så jag ska kolla på det nu. Jag har också precis duschat. Puss!


New in my closet

Alla kläderna är ifrån hollister. Jag orkar inte skriva ner priserna nu. Men vinter jackan är en jag har kollat på innan för ett tag sen och jag la ju upp den på mitt collage igår. Alla kläderna är iaf super sköna!

Dagens outfit


Dagens planer

Godmorgon! Jag är på väg till bussen nu för att jag ska åka till skolan. Idag har vi ingen idrott så vi slutar halv 3 istället. När vi slutar kommer jag gå till min mammas jobb och så ska vi åka in till stan och köpa en vinter jacka till mig. Mer uppdatering får ni sen.


PLL & MYS I MITT RUM


† Inspiration †

Matildas inspirationPs. Vill ha jackan och skorna.

Så här ser jag ut idag

Kofta-Hollister // Jeans-JC // + Skruvad lugg
- Dålig bild


Hinner inte

Hejsan! Jag ska gå och lägga mig nu så jag hinner tyvärr inte lägga upp 5 dagars saken. Det känns som om jag är helt hopplös som bara säger "jag hinner inte" eller "jag orkade inte", men jag försöker att göra det. För jag tittade på PLL och helt plötsligt så var klockan ganska mycket och då ville jag sova. Men nu kan jag inte skriva mer, har heller inget annat att skriva så godnatt!


Jag såg honom först!

Hej! Nu ska jan sätta mig och läsa lite ur en bok som jag ska vara köar med i skolan imorgon. Fast jag har bara typ 15 sidor kvar. Boken heter "Jag såg honom först!" om ni vill läsa den. Puss!


Till skolan

Godmorgon!
Idag blir det skola igen. Just nu så går jag till bussen. Efter skolan ska Kaj vara med några kompisar. Fast jag vet inte vad vi ska göra ännu. Vi hörs sen!


"Kan du lägga upp bild på alla dina hollister kläder?"

Jag har sagt ganska länge nu att jag ska lägga upp bilder på alla mina Hollister kläder. Så jag gör det nu. Hoppas du som fråga blev nöjd nu med bilderna! För det har tagit väldigt lång tid att ladda upp allt och fota osv... :) (Ps. Jag kanske har glömt något. Men tror och hoppas på att jag inte har gjort det)
 

Dag 3: "3 av dina favoritlåtar just nu"

Beauty and a beat - Justin Bieber
 Imbossible - Maddi Jane
Gangnam Style - PSY
 

OOTD

Linne-Hollister // Jeans-Hollister // Halsband-Lindex (gammalt) // + "Skruvad lugg"

Släcktkalas

Hej!
Nu ska jag iväg på släcktkalas. Det är en av mina kusiner som har fyllt år. Så jag uppdaterar er senare, kram!


Jag glöööömde!

Omg' jag kom på att jag glömde att lägga ut "5 dagars lista" saken igår. Men jag kanske kan göra någon dag extra sen för att ta igen det. Hoppas det går bra för er?! Fick lite panik när jag kom på det... Fast nu är det lugnt när jag sa det till er, hahahah!


Godmorgon!

Idag så vaknade jag klockan 9. Fast jag ligger kvar i sängen fortfarande. Det är jätte mysigt eftersom jag har ny städat rum och ljus i burkar! Iaf så ska jag snart gå upp och äta frukost.


Stog i cafeterian

Hej!
Jag sa ju förut att jag skulle "berätta sen" om vad jag och Felicia skulle göra. Så jag berättar det nu. Ja, hon kom och hämtade mig och då åkte vi till ip och stog i cafeterian där. Vi fick hålla på med kassan och knappa in saker. Det var faktiskt kul! Vi stog där från 3-6. När vi slutade så åkte vi hem till henne och träffade en av hennes kompisar. Vi gjorde inte så jätte mycket, men vi pratade och gjorde någon grejsemojs. Vid 9 kom pappa och hämtade mig och nu kollar jag på film.
- Från i somras (2012)


Dagens outfit


Städat rummet

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat förens nu, men jag har städat rummet. De har tagit hela morgonen att göra det. För jag hängde upp kläder, damma, dammsög, bytt säng saker osv... Men nu är jag klar somsagt.

Nu ska jag fixa mig, alltså välja kläder och sminka mig. För jag ska träffa min kusin. Vad vi ska göra berättar jag om senare. (+ Dagens outfit kommer sen). Puss!
- Random bilder från mitt rum


Top 10

Tänkte skriva vilka bloggar jag läser, så gör det nu. (Utan ordning)
 
1. http://emmatrygve.blogg.se
2. http://isabellmellin.blogg.se
3. http://moajaansson.blogg.se
4. http://jafashion.blogg.se
5. http://claraborthwick.blogg.se
6. http://linnwallard.blogg.se
7. http://kenzas.se
8. http://junicarlstoft.blogg.se
9. vendelaastrom.blogg.se
10. http://angies.se
 
 

Om jag inte sa det...

Hej!
Om jag inte sa igår eller något så är jag hemma idag. Så jag ligger och kollar på tv. Men nu ska jag fortsätta att kolla så ha det bra!


Dag 2: "En gammal och en ny bild på dig"

"Gammal" (sommaren 2011)
"Ny" (sommaren 2012)
Själv tycker jag att jag har förändrats på både utseende och på hur jag är. På de här bilderna kanske inte "förändringen" syndes så mycket, men om man ser på andra bilder så ser man. Jag hade också jättejättejätte smala ben 2011. Jag tycker att jag har bättre ben nu. Fast jag skulle vilja ha dom lite tjockare eller vad man ska säga. Tycker ni att det är någon skilnad på mitt utseende på de här bilderna? Eller tycker ni att det är samma? Jag vet iaf att det är skillnad om man kollar på andra bilder somsagt.

Dag 1: "Något du längtar till"

SÅKLART SÅ LÄNGTAR JAG TILL FLORIDA! 
Jag och min familj åker i december och blir borta i 24 dagar. Ska bli grymt kul :) Vi kommer att åka runt på lite olika ställen i Florida. Såklart så kommer jag shoppa tills pengarna tar slut haha. Men jag längtar sjukt mycket!
  

5 dagars lista

Hej!
Har legat och kollat på PLL typ hela dagen. Det äger ju! Jag har inte så mycket mer att berätta om dagen men jag måste göra någon geografi läxa sen. Men nu byter jag skrivämne. Jag tänkte köra på en liten 5 dagars lista, så jag börjar idag. Det första kommer upp strax. Puss!

PLL

Hej!
Idag så är jag hemma från skolan. Men nu ligger jag och kollar på Pretty Little Liars. Har aldrig kollat på det förut så jag kollar på säsong 1 och allra första avsnittet. Bloggar sen puss


goooodnight darlings

Jag tänkte gå och lägga mig nu. Så ni får sova sött ikväll! Kort inlägg men struntsamma ;) 
OBS! JAG VET ATT JAG TYP HAR TUNGAN UTE PÅ VARJE BILD, BECAUSE I LIKE IT, HAHAH xD

Gick hem innan idrotten

Tjena!
Idag så slutade vi i skolan halv 4, sist hade vi idrott. Men jag hade ont i huvudet, var yr och trött så jag var inte med på idrotten och åkte hem. Sen har jag bara kollat på tv och legat i soffan. Jag känner mig fortfarande likadan som innan. Snart så börjar bonde söker fru iaf. Så då ska jag kolla på det och äta naturgodis. Bloggar sen kanske, puss!


Lite inspiration "LOVE"

  
 
  
 
 

HÖST


Väntar på bussen


Engelska

Ska sätta igång med en engelska läxa nu.. Man ska skriva om något fridtidsintresse. Jag går ju inte på någon sport, så det blir lite svårt vad jag ska skriva om för intresse. Men det är bara att börja. Puss! Vacker bild btw...

Lista

VEM
Vem är i rummet med dig? - Ingen
Vem önskar du var med nu? - Min säng
Vem fick du senast sms av? - Mamma
Vem ska du träffa idag? - Ingen (det är kväll)
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem saknar du? - Axa (en hund)

VAD
Vad åt du senast? - Kladdkaka
Vad har du på dig just nu? - Jeans och en kofta
Vad hör du just nu? - Min familj som pratar i köket
Vad har du på fötterna? - Filt och strumpor
Vad för sjukdom hade du senast? - Förskyld kanske?
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Skicka när du närmar dig.
Vad ska man göra för att imponera på dig? - vara sig själv och rolig
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - kolla film eller vara inne på datorn 
Vad gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - Kolla på tv... Nä jag har ingen aning

VAR
Vart går din drömresa?- Jag vet inte? Usa fast där har jag ju redan varit och ska dit ;)
Var är din mobil? - På min mage
Var har du köpt tröjan du har på dig? - Zara tror jag
Var handlar du mest? - Hollister/Gina
Var är din mamma just nu? - I köket

HAR
Har du några piercingar? Vart? - Öronen
Har du något stort ärr? - nä, tror jag inte har något
Har du varit kär på riktigt? - nej, tror inte det
Har du sagt jag älskar dig till någon?- ja
Har du allt du önskar dig? - nja

HUR
Hur är du i skolan? - helt okej
Hur många har du varit tillsammans med? - Vet inte? Det var mest på dagis ;)
Hur ser du ut? - Brunt hår, medellång, blåa ögon
Hur svarar du i telefonen? - Hej det är Matilda eller Hej
Hur ser folk dig tror du? - Ingen aning
Hur var du som person för två år sedan? - haha kommer inet ihåg
Hur var du som person för ett år sedan? - men...

ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? - Jag vet inte, ibland
Är du singel? - Ja
Är du kort? - medellång
Är du åksjuk? - ja, fast kräks inte ofta
Är du helsvensk? - Ja
Är du allergisk mot något? - Nej
Är du bra i skolan? - sådär, okej

SKULLE
Skulle du vilja vara känd? - JAA
Skulle du vilja tatuera dig? - Nja
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - I naveln 
Skulle du kunna adoptera? - om jag inte kan få egna så ja kanske
Skulle du kunna kyssa någon du vet har pojk/flickvän? - Nej
Skulle du kunna donera bort ett organ? - Jag vet inte. Är ju inte så gammal ännu
Skulle du vilja har ett förhållande nu? - nej 
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? - nej 

Dagens outfit


Film och Bike Race

Tja!
När jag kom hem efter skolan så satte jag på filmen "The Smurfs". Den äger, haha! Sen så har jag suttit och spelat "Bike Race" i ungefär 1 och 1 halv timme. Så nu är jag trött och orkar inte ens gå upp och sätta på mig mys kläder. Vi hörs sen, pusspuss!


Historia plugg (i skolan)


...SHIT...


Solsidan säsong 3

Äntligen har solsidan säsong 3 börjat. Nu har det gått en kvart av första programmet, och den äger! Kollar ni på solsidan idag?


New in

 

Hem nu

Hej!
Efter en dag i stan så är jag och min syrra på väg hem igen. Jag köpte en sak på Hollister som ni får se sen. Vi köpte också en Chailatte på Espresso house, som vi sitter och dricker nu.


JENSEN'S BØFHUS


Stan med syrran

Hej!
Jag och min syrra är på väg in till stan. Vi ska kolla lite i affärer och så. Sen ikväll så får vi några gäster hemma. Det var bara det jag skulle säga nu, puss!
- Het bild


Grisar

Sa ju förut att jag skulle lägga upp en bild på mina ny gjorda naglar. Jag gjorde några grisar, haha. Eftersom jag badade så länge så har lite nagellack lossnat på andra handen :( Menmen sånt är livet ;)
(Tum nageln blev lite mobbad...)


Fräsch hy

Hej!
Jag känner mig jätte fräsch just nu. Jag har tagit ett bad, smörjt in mig med body lotion, filat mina fötter, osv... Jätte skönt/mysigt och bra för hyn. Nu ska jag även smörja in ansiktsmask i ansiktet och vara ännu fräschare. Sitter också och kollar på film och myser med mamma och pappa. Puss!


Målar naglarna

Hejsan svejsan!
Just nu sitter jag, Moa, Elin, Julia och Juni och målar naglarna. Eller jag är klar. Ni får se sen vad jag målade. Puss!


Träffa några kompisar

Hej!
Jag har väldigt brottom så det får bli ett kort inlägg. Men nu ska jag åka iväg och träffa några kompisar. Vi ska äta lite lunch och så. Ha det bra puss!
- Hinner inte ladda upp bild 
 

X-factor

Hejsan!
Jag sitter och kollar på X-factor nu. Nu har ju fredagsfinalerna börjat. Alla är jätte duktiga! Iaf är jag ganska så trött och sånt men vi hörs sen (imorgon kanske) puss!
- Väldigt het bild


-

Hej!
Jag är hos mormor och morfar nu med några av mina kusiner. Kram!


IT'S FRIDAY!

Godmorgon!
Idag är det äntligen fredag. Vi har skön dag i skolan också. Ingen matte eller NO, Yees! Snart ska jag ta på mig ute kläderna och åka till skolan. Puss!


~smile is the best makeup~


Teater/musikal snart!

Hej!
Som jag sa imorse så slutade jag halv 4 idag. Jag tog bussen hem efter skolan och åt. Nu så sitter jag med datorn i sängen och bloggar, lyssnar på musik och det man brukar göra vid datorn. Snart så kommer farmor och då ska vi åka och kolla på teater/musikal. Jag kommer inte ihåg vad den heter menmen, det blir kul! Fixar nog något litet tidsinställt som då kommer upp senare. Men jag kanske bloggar i bilen också. Puss!

Godmorgon

Godmorgon!
Strax ska jag åka till skolan. Idag slutar vi halv 4... Men ikväll så ska jag på teater med min farmor och mina systrar. Men ni får mer uppdatering om det sen. Puss!


"Kan inte se den alls! Den är blockerad :O"

Fick precis en kommentar om videon jag la upp. Men har du testat från datorn? Från min dator så funkar det. Men jag ska fixa det där imorgon och lösa problemet :)


Normala brudar! xD

Här är videon som jag och Julia gjorde. Vi är väldigt normala jag vet! Hoppas ni gillar det haha xD
OBS! Man kan typ bara kolla på videon från datorn, det är lite konstigt...

Små

Min kusin Felicia hittade den här bilden på mig och henne när vi var kanske 2-3. Puss älskar dig Felicia! :*
- Lite konstig på mig men spelaroll


•Dålig uppdatering•Dagen•

Hej!
Idag så har det blivit en väldigt dålig uppdatering, JAG VET... Men har haft fullt upp. Ibland måste man ju bara få slappna av lite. Har jag rätt eller? Men efter skolan så var jag med Julia. Vi åkte hem till henne och åt mellis. Sen i 3 timmar så har vi hållit på med att göra en liten rolig film. Den kommer ni få se sen, men just nu så funkar det inte. Förhoppningsvis så kan jag ladda upp den ikväll, men annars om någon dag. Iaf så är jag hemma nu och väntar på att min mormor och morfar ska komma hit. De har varit borta i 6 veckor nu, så det blir kul att träffa dom igen. Vi hörs sen!
- En het bild på Julia (från videon) xD


Min fina Livia!


Dagens


Efter skolan

Hej!
Ska snart börja borsta tänderna och sånt men först så kände jag att jag behövde blogga lite. Men efter skolan åkte jag hem och kollade på tv. Sen så pluggade jag lite, till ett prov på onsdag. Det är det jag nog har gjort idag... Vi hörs imorgon, godnatt!
- Tilda som inte går i min skola kom och hälsade på idag för att hon hade studiodag. (Hon på bilden med mig) puss :*


Do it!


Nu drar jag till skolan med en DÅLIG bild!


RSS 2.0