1.jpg

_Fett skojiga bilder_

     
  
      

Love hearts

Såhär blev resultatet av mina naglar. Jag gjorde såhär:
1.Målade naglarna vita.
2.Droppade ut ett mörkt rosa och ett ljus rosa nagellack på ett papper.
3.Duttade en smink svamp i och duttade på naglarna.
4.Målade svarta hjärtan på naglarna med en tunn pensel.
5.Målade ett silver glittrande nagellack på naglarna
6.Målade naglarna med genomskinligt nagellack (top coat), så att det ska hålla längre

 

 

 

 

 


Fixa naglarna

Hej! 
Idag så har jag inte gjort någonting nästan. Eller jag har kollat på film och bakat rulltråta. Men nu tänkte jag fixa mina naglar som jag nästan aldrig har tid med. Jag vet nog vad jag ska måla... Det får ni se sen. Jag ville bara uppdatera lite så det var inget intressant att veta kanske? ;)

SHIT I LOVE~THE SIMS


Svar på tal (gamla komentarer)

Anonym Om:
Gud vad fina shorts! Vart köpte du? :)
Sv: De är ifrån Hollister

ida Om: Dagens outfit (enkel och mysig)
Hej vart köpte du dina uggs???
fin blogg älskar den !! <3
Sv. Menar du de blåa som syndes i bakrunden på en bild? Isf är de inte mina ;) Tack sötis <3

Anonym Om: Outfit of the day
Kan du lägga upp bild på alla dina hollister kläder? :)<3
Sv: Visst, jag gör det sen när jag har tid att fota :)

Tips på app/sida på internet

 
GLOSBOKEN.SE
Jag tänkte tipsa er om en jätte bra app att träna sina glosor på. Den heter glosboken.se och finns även på datorn. Appen är gratis och det är också gratis att bli medlem. När man ska öva så måste man först antingen skapa en övning (det är lätt) eller om ens lärare har glosboken så kan man söka på lärarens andvändarnamn och därifrån öva på glosorna. Man kan också kopiera övningen från lärarens sida till din egen övning. Men din lärare måste förstås ha lagt in glosorna om du vill göra på det sättet. Annars är det bara att göra sin egen övning somsakt. Jag andvänder glosboken för att min lärare har det och det är så lätt att sitta och göra glosorna vart man än är. Juste man behöver inte bara sitta och skriva in rätta svaren när man övar. Man kan också köra memory, genomgångar osv... 
Ps.Om inte din lärare har glosboken så kan du ju alltid tipsa han/hon att skaffa det. 
 
 

Hemma - Sova över

Hejsan! Jag kom hem nyss från eriksdalsbadet. Nu ska jag "packa" för att jag ska sova hos Moa. Vi ska ha skoj :) haha! Men ja, vad ska jag mer säga? Jo det var kul på badet och vi var där i flera timmar. Vi hörs sen! :*

Eriksdalsbadet

Hej!
Jag och min kusin bestämde oss för att åka till eriksdalsbadet idag. Just nu så sitter vi i bilen påväg dit. Så det kommer inte bli någon bloggning nu på några timmar. Men efter så.


Godmorgon helgen!

Godmorgon helgen!
Jag har nyss vaknat och ligger kvar i sängen. Snart ska jag gå upp och äta frukost och blablabla... Idag ska jag vara med någon och göra någonting som jag inte vet, hihi. Hörs senare!


sleep now

Som överskriften "säger" så ska jag sova nu. Är väldigt trött och jag gick ju upp tidigt till skolan också. Puss, kram och godnatt!


insperation

  
  

•Projekt prinsessa•


Freeedag

Godmorgon!
Idag är det fredag, älska. I skolan så har vi glosförhör, men annars en väldigt skön dag. Sen så blir det ju helg. Men nu ska mamma skjutsa mig till skolan. Jag kommer vara på hennes jobb lite innan. Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3584077/images/2012/pic_50653916ddf2b313b4001f98.jpg" class="image">


Hjälp mig!

(Kommentera)


BJUUUUDEEER

 

Saknar när man kunde gå runt i shorts -.- Nu är det bara jeans varje dag.


Hallå, kan tiden gå fortare? Tack !


Todays


Friskis & Svettis nu


After School

Hejsan!
Idag efter skolan åkte jag bara hem (ensam) och myste. Har värmt en kudde och ska dricka oboy nu. Puuuuss!


TjaGodmorgon!

TjaGodmorgon!
Idag är det piiiisss väder ute. Regn, grått, regn och regn... Det får bli ett par gummistövlar idag då. Men nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli lagom mycket för att gå till bussen. Puss och hej!


Pussar till alla mina fina!😘

- Old pic...


Hos Emelie

Hej!
Efter skolan så åkte jag och Moa till våran gamla skola (som jag sa). Sen så gick vi hem till Emelie. Vi har nyss ätit mellis. Nu så ska vi hitta på något.


Skooooolaa

Godmorgon sötisar!
Snart ska jag åka till skolan. Moa är hos hennes pappa nu så får åka själv. Eller just det den bussen jag hoppar på sitter Moa redan på (Y)! Efter skolan så kanske jag och Moa skyller åka till våran gamla skola och hälsa på några. Småbarnen också såklart! Ha det bra i skolan (eller vart ni ska) idag! Puss och Kram!


R.I.P min pekfinger nagel på högerhanden...👎


AWA - X-FACTOR

Om ni tittade på X-factor igår så såg ni säkert en jätte gullig tjej i slutet. Hon hette Awa och var värkligen as grym på att sjunga. Hon ler hela tiden och har hela packetet som de snackar om. Om ni inte såg henne så tänkte jag bara visa upp videon när hon sjöng. (I början pratar de lite om annat men det kommer om henne).
Awa%20Santesson-Sey%20sist%20ut%20i%20X%20Factor
 

Dagens outfit (enkel och mysig)


Skola nu

Godmorgon!
Jag och Moa sitter på bussen nu på väg till skolan. Puss!


G•O•D•N•A•T•T

Ska gå och lägga mig nu för imorgon är det ju måndag. Men dagen har varit rolig. Jag och Felicia åkte ju in till stan. Sen åt vi pizza (till middag) hemma och kollade på tv. När hon åkte hem så kollade jag på X-Factor. Två av min syrras gamla kompisar var med där + en annan tjej som min syrra inte kände. Menmen, spela roll. Vi hörs imorgon, puss godnatt!


New in

Mjukisbyxor - Hollister 430 kr
Nagellack - GinaTricot 3 för 99 kr

Stan

Hej!
Nu så sitter jag och min kusin på bussen på väg till stan. Vi ska kolla lite i affärer och sånt. Om jag köper något så får ni se det sen. Puss!


ska sova nu

Hej! Ska sova nu, men ville bara uppdatera er lite. Det blev bara 3 inlägg idag med det här. Men jag har haft fullt upp med att kolla på film och spela Sims. Menmen, nu ska jag sova somsakt. Godnatt!


The typical jag

Gilla the typical jag på Facebook. Nästan alla foton (texter) stämmer in på sig själv haha. Här är två:


Today i don't feel like doing anything

Godmorgon! Today i don't feel like doing anything. Jag känner mig lite trött och sånt så jag kommer bara att vara hemma idag tror jag. Eller än så länge så känns det så, jag är lite snorig också. Men jag har ätit frukost, tittat på en film och inget mer. Jag tänkte spela Sims när jag har bloggat klart. Seeyaa 

"Hur uppdaterar man sin iPhone"?

Fick en fråga om hur man uppdaterar sin iPhone. Så det tänkte jag svara på. Kolla bara på bilderna så tror jag att ni förstår...

 

 

 

 

 


Dagen + Kvällen

Hej!
Efter skolan åkte jag och Elin hem till henne. Precis när vi kom hem dit så kom Amanda. Vi satt bara och pratade mest. Vid 4 gick jag hem och jag och mina syrror gick till affären. Vi köpte naturgodis osv. När vi kom hem åt vi middag och sen nu så myser jag framför tvn med naturgodis.
- Finfin bild...


Haha, sant!


Fredaaaaaaag!

Godmorgon!
Idag är det fredag (Y) som ni kanske visste om ni inte hade glömt det ;) Fett skojig jag är? Nä det var jätte tråkigt. Men jag och Moa ska snart ta bussen till skolan. Efter skolan ska jag göra vad? Jag vet inte. Pusspusspuss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3584077/images/2012/pic_505bff279606ee776d1d52ed.jpg" class="image">


NI SOM HAR EN IPHONE...

Ni som har en iPhone, uppdatera den till "iOS 6.0". Då blir mobilen som en iPhone5. Man får massor av nya smielysar och massor av mer bra saker. Jag tycker att det blev mycket bättre efter uppdateringen. Här är några av smielysarna man får (men det finns massor av mer):


Ny duschad

Hej! Sen jag bloggade sist så har jag duschat, pluggat, tittat på tv osv. Nu tittar jag på tv, "ensam mamma söker" på vår tv-dator. Det är en dator som blir på tvn. Men nu ska jag titta puss!
- Vackra vi är Julia!


Nu blir det plugg...

Hejsan svejsan! Idag slutade jag skolan klockan halv 4, då gick jag till min mammas jobb. Hon slutade halv 5 så jag var där tills dess. När hon hade slutat gick vi och mötte min syrra vid affären och köpte lite mat. Men nu är jag hemma och ska plugga lite. Sen så blir det mys framför tvn. Hur har eran dag sätt ut?
- Brist på bilder

SHIT I LOVE STARBUCKS


Fem sanningar som ni inte visste om mig

* Jag har gått på konståkning och slutade inte för så länge sen
* Jag är medellång
* Jag har två äldre syskon
* Jag är beroende av instagram
* Jag hatar matte och NO
 
 

Lite om orienteringen

Hejsan!
Jag kom hem för bara några minuter sen. Det har varit en rätt så rolig dag, men också jobbigt. Det fanns 6 kartor med 3 kontroller man skulle ta på varje. Jag och Moa han med 5 kartor tror jag. Nu ska jag spela The Sims 3. Puss!

Orienterings dag

Hej!
Idag så ska vi ha orienterings dag. Roligare än att vara i skolan iaf. Nu sitter jag och Moa på bussen. Vi hann precis. Jag bloggar sen.


TRUE...


Dagen

Hej!
Idag efter skolan så var jag med Julia som ni kanske har sätt/ser i inlägget under. Vi åkte hem till Julia och hon fixade mitt hår osv. Sen tog vi lite bilder. Det har vi hållit på med hela dagen nästan. Fast vi åt och sjöng i slutet lite också. Bilderna har Julia på sin dator, men jag kommer att lägga ut de sen när jag har fått dom. Nu tittar jag på X-factor hemma.


Chacha

Höj bloggen , nu ska jag dra pööösss görls and boyyyys<3333333333


Slut på idéer...

Hej!
Jag har VÄRKLIGEN slut på idéer om vad jag ska blogga om alltså. Men nu så är jag i skolan. Vi slutar tidigt idag :) puss


New in



Det här linnet var det jag köpte i Lördags. Den är från Hollister som ni kanske ser. Jag tyckte att den var väldigt söt och snygg. (Den är mörkblå) Vad tycker ni?


Fullt upp

Hej!
Bloggningen har inte varit så bra idag men jag har haft fullt upp hela dagen. Först skolan, efter skolan gick jag, Moa och Elin hem till Tilda. Där har vi gjort lite saker, orkar inte berätta allt i detaljer. Jag kom precis hem från henne och nu ska jag kolla på x-factor. Puss babes!


Monday morning...

Godmorgon!
Idag är det ju måndag, prutt också. Jag orkar inte ha matte och allt... Idag så slutar jag halv 3 I think. Mamma kommer att komma hem vid halv 9. Så jag kommer nog vara med någon kompis, om någon kan och vill. Puss!


Dagen

Hejsan!
Jag åkte hemifrån Tilda vid kvart i 8. Vi har gjort massor av olika saker, spelat spel, pratat, ätit, sjungit, spelat gitarr och piano. Nu så är jag hemma och tittar på x-factor. Puss!


Alla mina appar på min iPhone - Tidsinställt

Jag fick en fråga om jag kunde visa alla mina appar på min iPhone. Så visst det kan jag!










Justin Bieber (Cover)

 
Lyssna på den här lilla killen som gör covers av olika låtar. Här är en av dom, det är en cover av låten Boyfriend - Justin Bieber. Det är verkligen värt att lyssna.

Fixar ett tidsinställt inlägg osv...

Godmorgon!
Idag så vaknade jag klockan 9, samma tid som igår. Vid 12 så ska mamma skjutsa mig till Tilda så nu håller jag på att fixa mig. Ska fixa ett tidsinställt inlägg också, som kommer att komma upp under dagen. Jag har inget mer att berätta nu så puss och hej!
- OBS! Bilden är inte tagen nu...

Älskar er världens bästa kusiner!


Hos kusinen

Hej, efter stan så åkte jag till Felicia min kusin. Hon är ett år yngre än mig. Vi har gjort muffins. Kommer inte att lägga ut recept. Nu sitter vi i hennes säng och kollar på en film.


Stan

Hej!
Jag, mamma, pappa och min syrra åkte in till stan en stund. Fast jag ville bara gå in på hollister. Nu så sitter vi och äter på taco bar. Bloggar sen, puss!


Outfit of the day


Godmorgon

Godmorgon!
Jag har precis vaknat och ligger i sängen och myser lite. Jag vet inte vad jag ska göra idag men vädret ska bli bra. Iaf som det står på vädersaken. Jag bloggar sen när jag vet mer om dagen. Ville bara uppdatera er lite.


Gifboom

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
 Jag har precis laddat ner en ny app till min mobil. Appen heter Gifboom. I appen så kan man lägga ut bilder som på instagram. Men skillnaden är att i gifboom gör man rörliga bilder. Annars så är det precis likadant som på insagram. Man följer folk och ser deras bilder osv... Bilden ovan gjorde jag i Gifboom. Ladda ner appen ni med och följ mig @matildaolsn :) 

MISS USA - EFTER SKOLAN

SAKNAR USA STORT! Iaf efter skolan så gick jag till min mammas jobb (dagis). Där var jag till halv fem för mamma slutade då. På vägen hem så köpte vi lite chips osv. Sen så har jag tittat på tv. Nyss så beställde vi pizza som pappa kommer att hämta snart. Puss!
 
 

Dagens outfit


In the school

Hej!
Jag har nyss haft idrott men jag var inte med för att när jag lägger för mycket tyngd på foten så gör det ont. Nästa lektion är arbetspass. Där får man jobba med vad man skälv vill eller det man behöver bli klar med. Så det blir skönt. Jag slutar halv 3.
- Fett skojig bild


Svar på tal - Kan du lägga upp en bild på ditt skolfoto?

Sara Om: HÅR - INSPERATION
Kan du lägga upp en bild på ditt skolfoto? Alltså när du har fått det :)<3
Sv: Ja det kan jag väll. Om det blev bra :)

HÅR - INSPERATION

  
  



  

Gick hem

Hej!
Idag så var jag ju i skolan. Jag var jätte trött, hade ont i huvudet osv. Så vid 12 gick jag hem. När jag varit hemma så har jag bara orkat titta på tv. Jag har kollat på filmen "I rymden finns inga känslor". Fast jag har sett den två gånger innan också. Om ni inte har sätt den så borde ni kolla på den. Vi hörs senare.


Orkar inte med skolan

Hej!
Jag orkar VÄRKLIGEN INTE gå till skolan idag. Har fortfarande lite ont i foten, är jätte trött och allt känns jobbigt. Idag slutar vi halv 4 också, det gör det ju ännu roligare att gå till skolan. Men efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra. Bror på hur jag känner. Men vi hörs sen. Ps jag la upp dagens outfit som ni kommer se om 3 sekunder ungefär...
- Blandade känslor


Todays


KOM MITT INLÄGG SOM JAG SKREV NYSS UPP? DET HANDLAR OM VARFÖR JAG INTE BLOGGAT NU PÅ KVÄLLEN...


Har inte orkat blogga...

Hej!
Har inte orkat blogga nu på kvällen för att jag gjorde illa foten på idrotten (vricka den eller vad det nu var). Sen så har jag mått lite dåligt p.g.a olika saker. Jag känner mig sjuk fast jag inte är det osv.. Men jag vet inte riktigt. Jag kanske håller på att bli sjuk? Är väldigt trött nu iaf så ska lägga mig snart. Godnatt!


I skolan

Hej!
Sitter i skolan nu och vi tittar på någon Gustav Vasa film. Skit tråkigt. Har inget mer att berätta nu så vi hörs sen.
- Bild från ung08


Godmorgon

Godmorgon!
Snart börjar skolan eller klockan halv 9 då. Men nu sitter jag och väntar på att Moa ska komma. Idag så har vi idrott. Men vi ska inte vara i skolan utan vid en sjö och orientera. Jag suger på det! Vi slutar halv 4 idag. Det suger också. Det är iaf bra att vi har idrott på sista lektionen. Lägger ut dagens outfit lite senare.


R.I.P för alla människor som dog eller kände någon som dog den 11/9 2001❤


Dagen

Hej!
Idag så slutade skolan halv 2. Då gick jag och Elin hem till mig och åt Ben & Jerry's glass. Sen tog vi bussen till centrum. Där mötte vi några kompisar och var i parken ett tag. Vid 5 så åkte vi hem och bara pratade och sånt. Vid 6 så åkte Elin hem och sen dess så har jag lagat mat och ätit dårå. Puss!
- Hetingen ;) I skolan för några dagar sen


Dagens outfit


Tröttis

Hej! Sitter och kollar på tv just nu. Men snart ska jag nog gå och lägga mig. Jag är ganska så trött, eftersom det är måndag. Men om ni undrar varför jag är trött på måndagar så är det för att det har precis varit helg, och sen kommer liksom skolan igen första dagen på veckan. Det är bara något man får stå ut med... Menmen, nu ska jag strax gå och lägga mig som sagt. Godnatt!


FOREVER YOUNG

 

Det började spöregna...

Hej!
Var i parken till klockan halv 7 tror jag. Men nyss kom jag hem och åt. Det började spö regna och åska lite när vi var där. Men jag struntade i det ;) Nu så ska jag sitta och kolla på tv och mysa lite. 
- Vackra kläder då, men struntsamma... I Hollywood!

Till parken

Hej!
Efter skolan så gick jag och Moa hem till Moa en snabbis. Vi åt mellis (kladdkaka) och nu sitter vi och väntar på bussen. Vi ska till parken. Vi hörs sen.


Todays outfit


My new nails

Så nu är mina naglar klara. Körde på mitt glitter blåa nagellack från GinaTricot och ett rosa nagellack som man fick i samma förpackning. Jag målade först hela naglarna med det blåa glitter nagellacket, sen lät jag det torka lite. När det hade torkat så tog jag ett hårspänne och duttade små rosa prickar med. Mitt resultat ser ut så här:


~I`ve give you my heart~

Hej!
Kom hem ifrån Julia vid halv 4. Hon skulle åka iväg så hon kunde bara vara ett litet tag. Men snart så är det middag. Efter middagen så kanske jag kommer fixa mina naglar. Har ju bara skjutit upp det hela tiden. Så jag måste det nu. Men efter jag kom hem ifrån Julia så har jag bara fixat lite i mitt rum och kollat på tv. ♥Puss♥
 
 

"New in"

Nu tänkte jag visa er det jag har köpt/fått. (Systemkameran måste laddas så jag har fotat med mobilen).
Det pappa köpte till mig i USA:

2 Victora´s Secret bodysplash
Det som jag (och mamma) har köpt i SVERIGE:


Burk från en blomaffär // Stövlar från ellos.se // Tröja från Lindex (barn) // + En tubtop från Lindex
 

Lite planer för dagen...

Hej!
Idag så ska jag först fixa lite i mitt rum. Jag ska t.ex hänga upp en massor av kläder. Sen vid 3 så ska jag vara med Julia. Sen så skulle jag ju visa er lite nya saker som jag har köpt. Ska också försöka att hinna med att måla naglarna. Men jag tor att jag kanske inte hinner det?
 

HAPPY - SCARED - DIE

Image and video hosting by TinyPic
Tjena! Jag åkte hem ifrån Elin vid klockan kvart i 10 kanske? Men vi typ bara chillade, tog bilder, sjöng, pratade osv... Men nu sitter jag i mys kläder och ska titta på tv. Det har inte blivit så roliga inlägg idag men har inte haft tid att fixa något roligt. Men imorgon så kanske jag hinner lägga ut ett "New in" inlägg, eller vad man ska säga. Ha det bra sötisar!

Dagen

Hej!
Idag så var jag ju med Elin och Moa. Vi åkte först hem till Elin och sen så åkte vi till en ny byggd park, (den jag skrev om igår). Men vi har varit där hela dagen. Nu är jag hos Elin och vi gör typ ingenting. Eller snart så ska vi äta. Men bloggar mer sen.


Godmorgon!

Godmorgon!
Idag så ska jag vara med Moa och Elin. Fast inte förens typ klockan 2. Har inget mer speciellt att berätta så vi hörs senare när jag har det...


Stackars Tilda:(♥

Hej!
Idag efter skolan så var jag med Tilda, Julia och Emelie. Vi åkte till någon ny byggd lekpark. Där så har de en sak som snurrar runt. Det finns olika saker man kan sitta på t.ex en sak där man håller bara i med armarna och hänger, en "fotölj" osv... Iaf så hängde Tilda i den som man bara håller med armarna och åkte runt. Då var det några killar i våran ålder som försökte dra ner henne för att de ville åka. Vi sa till flera gånger, men när den just var högs upp så drog de ner henne och hon landa fel med foten. Vi fick ringa hennes mamma. När hon kom dit så sa hon att vi behövde ringa en ambulans. De fick hålla på och fixa med henne. Sen så åkte de in till sjukhuset. Benet är antagligen brutet eller så har hon fått någon spricka. Jag hoppas iaf att det går bra Tilda!♥ Jag gråter för dig. Puss♥

Dagens outfit


~


Imorgon är det FREDAG (Y)

Hejsan!
Imorgon är det fredag! Min pappa kommer också hem från USA då. Jag tror inte att jag har sagt att han har varit borta? Men han har iaf varit borta i två veckor nu ungefär. Det är kul att han kommer hem igen nu. Men imorgon så tror jag att jag kommer att vara med någon kompis. Mer om det får ni veta imorgon när jag vet. Godnatt!


Lite om dagen

Hej!
Men efter skolan så gick jag till min mammas jobb och var där till halv 5. Sen hemma så har jag bara slappat, pluggat och nu blir det duschen.
- Fett fin min jag har...


Dagens

Tröja - GinaTricot
Jeans - JC
+ Mössa & Converse


Har ingen lust

Godmorgon!
Jag har värkligen ingen lust att gå till skolan idag. Jag fryser, är trött och har ont i min arm. Så fort jag rör på den gör det ont. Bara jag skriver nu så får jag ont. Men jag får hoppas att det går över. Som jag skrev i går kväll så slutar vi halv 4 idag igen. Men jag får väll bara ta och stå ut med det. Puss♥


Halv 4 imorgon med...

Hejsan kompisar!
Är ganska trött nu. Jag måste ju orka hela dan i skolan imorgon. Vi slutar halv 4 imorgon också, blää :( Men vi hörs imorgon. Godnatt!


Cupcake recept

Jag sa ju igår att jag skulle lägga ut receptet på cupcakesen som vi gjorde. Jag håller ju vad jag lovar...

10-12 muffins
Till muffinsarna behöver ni:
2 st ägg
1 1/5 dl strösocker
1 1/5 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
75 g smör
2 dl vetemjöl
Till frostingen behöver ni:
200 g vit chocklad
400-500 g florsocker (en hel förpackning)
100 g smör
Litelite vatten

Vi började med att göra själva muffinsen. Då andvände vi oss av ett sockerkaka recept. Här hittar ni ett sockerkaka recept. Det står i receptet att ni ska smörja formen. Ni behöver ingen form och inte smörja in något! Utan lägg smeten i muffinsformar. Muffinsarna ska stå i ugnen i ca 15-20 minuter. Vi kollade på dom lite då och då. När dom är gyllenbruna så är de klara. För att vara extra säker på att de är klara så känn med en prosticka i muffinsen.
Medans muffinsarna är i ugnen så kan ni börja med att göra frostingen. Smällt vita chockladen på spisen tills den är lite smällt (behöver inte vara helt smällt). Häll sedan över chockladen i en bunke. Lägg ner 100 g smör, 400-500 g florsocker (en hel förpackning). Visspa ihop allting med elvisp. (Det kan ta en stund att vispa) men vispa inte för länge så att den blir rinnig. 
När muffinsarna är klara så låt de svalna en liten stund innan ni spritsar ut frostingen. När ni har haft på frostingen så är det bara att börja dekorera cupcakesen. Dekorationerna (pärlor osv) finns att köpa på t.ex ICA. 

Jag skrev hela receptet själv. Så det kanske blev så att man inte förstår hur man gör? Men kommentera om ni tyckte det var bra/dåligt.

Svar på tal

Anonym Om:
varför är det så lite kvar i den blåa flaskan om du köpte dom igår? =)

Sv: Jag vet inte riktigt... Några kanske hade testat den i affären? :)


Anonym Om:
Är de din system kamera ?<3

Sv: Nej, det är det inte. Det är min syrras. Men när vi inte är utomlands så är det mest jag som andvänder den. Så man kan säga att det är hela min familjs :)

Ebba Om:
Hej fin blogg och allt bra? :)

Sv: Tack! Ja allt är bara bra :)


Jag svarade bara på några av mina kommentarer. Men det var de här som var mest "frågande" frågorna, om ni förstår vad jag menar... 

 


2012-09-05

Hej!
Jag slutade klockan halv fyra idag :( Det känns liksom som en evighet när man är i skolan. Men efter skolan så var jag med Moa. Hon har precis gått hem. Men vi gjorde inget specielt. Nu ska jag bara typ sitta och ta det lugnt. Jag är ganska trött efter som det blev många lektioner idag osv. Ska iaf försöka att blogga några inlägg till ikväll. Juste vi hade skolfoto idag också. Jag tror att fotot blev helt okej. Men jag får nog se det imorgon.

Outfit

Dålig bild men hade bråttom till skolan..
Tröja - Hollister
Jeans - JC


Varje dag är kanske inte bra, men det finns någonting bra varje dag.


Känns som om jag alltid döper "dagen" inlägg till dagen...?

Hej!
Det känns som om jag alltid döper "dagen" inlägg till dagen...? Tycker ni det? Eller står ni ut med det? Nu får det bli slutpratat om det. Så nu ska jag berätta om dagen. Idag så fyller ju min bästavän Moa år. Så på morgonen när vi skulle till skolan så gav jag henne en present eller två då men same shit. Efeter skolan så var jag med Julia. Vi åkte hem till mig och bakade cupcakes. Fast vi hade inte allt hemma så då åkte vi till affären och köpte det som behövdes. När vi hade bakat klart så satt vi mest och pratade. Vid 6 åkte Julia hem. Sen dess så har jag bara kollat på tv, suttit vid datorn och fixat lite. Iaf så kommer jag kanske att lägga upp cupcake receptet ikväll eller imorgon. Vad har ni gjort idag? ♥Puss♥
- Heta tycker jag ;)



Liten bildbomb!




Haha fett snygga bilder! Men vad gör man inte om man har tråkigt? Iaf så berättar jag om dagen senare...

Outfit of the day

 
Tröja - Hollister
Jeans - Bershka (köpta i Nice)
+ Skinjacka & Converse
 

Grattis på födelsedagen finaste & underbaraste!


#JUSTGIRLYTHINGS


Dagen

Hejsansvejsan!
Idag så var jag ju med Elin. Först åt vi mellis och kladdkaka. Sen så var vi typ bara på hennes rum och pratade osv... Vid 5 så kom min mamma och hämtade mig så åkte vi och köpte lite saker i centrum. Jag kom ganska nyss hem och nu så ska jag snart äta.
- Hade ingen bild så det får bli den här.


På bussen

Hej!
Skolan har precis slutat och nu så sitter jag och Elin på bussen påväg till Elin. Vi får väll se vad vi hittar på, för vi har inget planerat.
- Vacker bild!


Dagens outfit

Tröja - Hollister // Jeans - GinaTRicot // + Converse


Tar det lugnt

Hejsan! 
Jag kom ganska nyss hem ifrån matchen. AIK vann med 2-1! Iaf så har jag precis ätit och nu sitter jag uppe på mitt rum och tar det lugnt. Jag ska kanske fixa mina naglar. Men då något enkelt. Puss!

AIK match

Hej!
Jag, Moa, hennes släkt och familj sitter just nu och väntar på att AIK matchen ska börja. Dom möter Helsingborg. Bloggar sen.


BREAKFAST WITH MY HONEY


Good night darling. I'll se you in my dreams...


Skrållan med bästavän!


Dagens shopping


Jacka - Hollister 1080 kr
Röd tröja - Hollister 430 kr
Rosa och vitrandig tröja - Hollister rea 289 kr  (orginal pris 410 kr)
Bodysplash - Hollister (kommer inte ihåg priset)

Jag köpte också trosor från GinaTricot och en bh från H&M

Jag hade fel med vädret...

Jag sa ju imorse att jag trodde att vädret var fint idag men jag hade tydligen fel. Det har bara öst ner regn idag👎 Men jag och mamma åkte ju ändå till stan. Ni får se sen vad jag köpte.


Instagram @matildaolssson

Följ mig på instagram @matildaolssson jag vet att jag har lagt ut det här innan men vill VÄRKLIGEN ha mer följare.
OBS! Det är Matilda Olsson med TRE S


On the bus

Hej!
Sitter just nu på bussen med mamma. Vi ska åka in till stan och kolla lite. Sen så ska jag kanske hjälpa henne med att måla en byrå. Bloggar senare.


Godmorgon alla!

Godmorgon alla!
Jag har precis vaknat och ligger fortfarande i sängen och myser. Jag vet inte vad jag ska hitta på idag ännu. Men det berättar jag senare. Jag tror iaf att vädret är bra idag. Men jag vet inte riktigt för jag har inte tittat ut genom fönstret. Puss!


RSS 2.0