1.jpg

Nagel tips - finare & starkare naglar

Jag fick ett önskemål om att jag skulle göra något nagel tips. Jag tänkte tipsa er om världens bästa nagellack.
 
Trind - Nail Repair natural
Är det nagellacket jag använder för att få finare och starkare naglar. Vem vill ha fula och skörda naglar? Jag tror att alla vill ha fina nagar. Efter bara en gång när man har använt nail repair nagellacket så ger det resutat. Helst ska man använda nagellacket varje dag i 2 veckor för att få fantastiska naglar, men jag brukar ta i några dagar så blir naglarna ändå fantastiska.
 
Nagellacket finns att köpa på Kicks för 129 kr. Jag tycker själv att det är värt priset.
Så ett stort tips inom nagelvård är Trind - Nail Repair natural.
Hoppas att ni gilade tipset!
 
Ofilade naglar↑

#boyce avenue

Jag har hittat en jätte grym kille på youtube som äger på att sjunga. Han gör om låtar som antingen är snabba eller långsamma till hans egna liksom. Låtarna blir längre och sköna att lyssna på. Även fast att man har tröttnat på låtarna som han gör covers på så blir de som nya när hann gör om dem. Han äger verkligen! Jag har valt ut 3 låtar hann sjunger som jag tänkte att ni kanske ville lyssna på. Om ni gillar honom så har han gjort massor av låtar som han lägger ut på youtube. Det är bara att söka på boyce avenue så hittar ni hans låtar.
 
 
Tycker ni att boyce avenues låtar var bra?

Tomt i hjärnan

Hej, efter att jag hade varit på min mammas jobb åkte jag hem, då var klcokan ungefär 3 tror jag. Nu sitter jag i min säng och försöker verkligen tänka ut vad jag ska göra för roliga inlägg, men det är helt tomt i min hjärna just nu. Jag ska försöka att titta runt på olika bloggar och få lite inspiration. När jag har kommit på något att blogga om ska jag nog börja städa upp lite saker i mitt rum. Det ligger kläder som vanligt överrallt. Jag hatar när det är stökigt, men ändå så blir det så. Jag kan inte riktigt förstå varför, men så blir det. 
 
Nu ska jag sätta igång med att hämta lite inspiration till min hjärna, hehe. Puss!

"Jobbar"

Hej! Idag är jag på min mammas jobb och leker med barnen. Jag orkade inte vara med kompisar idag. När jag kommer hem så ska jag göra ett ordentligt inlägg, jag har inte gjort det på ett tag nu känns det som. Men jag behöver några TIPS av er. VAD ska jag blogga om? Jag har nästan inga idéer. Vill ni läsa om tips, inspiration, mode, naglar, outfits? Ni får gärna komma med något önskeinlägg. Tack på förhand!
- jag hann inte ta någon bra bild innan någon kom in i rummet, usch denna var inte särskilt vacker...


Emma Trygves tävling

Jag är med och tävlar om en gratis design hos Emma Trygve. Hon har en jätte bra blogg och lägger ut många fina bilder. Om ni också är sugna på att få en ny och fin design så var med ni också.

Ni hittar hennes blogg här:
http://emmatrygve.blogg.se/

Här hittar ni inlägget där tävlingen finns: 
http://emmatrygve.blogg.se/2013/april/tavling.html#comment

 

Jag hoppas verkligen att jag vinner. Det skulle vara jätte kul att få en ny gratis design.


Romme

Hej, nu sitter jag på väg hem ifrån Romme. Jag och min pappa har haft det jätte kul. Vi är framme om exakt en timma så det är inte så långt kvar. Jag tror att vi hann med att åka nästan alla backar plus några flera gånger. Götes brant var nog min favorit backe. Om ni inte har varit i Romme så tipsar jag om att ni ska åka dit, det tar bara 2 timmar och 30 minuter ifrån Stockholm. Vi tog ju en buss hit och hem och det gick jätte smidigt. Det var nog allt jag hade att berätta om dagen, om jag skriver mer så kommer jag säkert att börja må illa. Puss!


RSS 2.0