1.jpg

Av min tråkiga kompis

Jag ville bara säga att inlägget som har rubriken "chacha" har min tråkiga kompis skrivit. Nu vet ni det, så var aldrig med jullllllia om ni vill vara med en tråkig busfia.. Hahaha älskar dig ändå lilla korv!
- Juuuulllllllleeee


TAGGA ROMME IMORGON!


Chacha

Hey bloggosfären , idag har jag varit på min förskola med Carina och Albert pösspöss gammal bild på min vän


Skidor

Hej! Idag har jag inte bloggat för att jag och min pappa har åkt skidor, slalom då. Det var jätte kul! På tisdag ska jag också åka skidor med skolan och på sport lovet ska jag och min pappa kanske också åka bort i några dagar. Nu tittar jag på tv och ska kanske duscha eller något snart. Men iallafall inläggen är tråkiga just nu eftersom jag bara skriver om dagen. Men jag har inte tid att fixa så många roliga inlägg. Om ni har något önskemål om inlägg så kan ni kommentera vad ni vill läsa eller se så fixar jag det. Puss!


Solskenskaka

Hej! Jag och min kusin har precis bakat solskenskaka. Jag tror den blev rätt så lyckad. Smeten blev iallafall god. Nu ska vi hitta på något annat, puss!
OBS! Inlägget under är en "bloggrape" som mina kompisar skrev...


Förskola

Idag har jag lekt med dinosaurierna Charlie och Karolina och dom är jätte snälla.


Glad alla hjärtans dag

Hej! Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag, det har väll jag haft iallafall. Lite ensamt bara, haha nej. Men just nu är jag på min mammas jobb och jag har börjat på en skoluppgift lite smått. Jag är rätt så trött så jag orkar inte skriva mer på den nu. Pusssss


Dagens outfit

Tröja - Abercrombie & Fitch // Jeans - Dr Denim // + Michael Kors väska


55 sidor

Hejhopp! Nu måste jag sätta igång med att läsa exakt 55 sidor. Jag ska vara klar med en bok på torsdag. Som tur är tycker jag att boken är bra. Jag ska duscha efter jag har läst lite för att Malin kleta en semla i mitt hår idag så det stinker. Även fast jag duscha och tvätta håret igår så måste jag göra det idag med. Usch jag gillar inte att duscha varje dag... Visst det är skönt ibland, fast ibland är det as jobbigt. Men men nu måste jag läsa på. Puss!


Sämst uppdatering

Hej! Förlåt för min uppdatering men när jag var sjuk orkade jag inte blogga och sen har jag bara inte tänkt på det. Men nu ska jag försöka göra lite inlägg om dagen. Det var bara det jag skulle säga. Puss&hej!
- #fulfulbild


RSS 2.0