1.jpg

Sjuk

Hej! Igår gick jag hem från skolan i mitten på dagen och idag är jag också hemma. Jag har feber, ont i halsen och sånt som man brukar ha när man är sjuk. Just nu har jag precis kollat klart på Eva & Adam. Så jag ska sätta på en annan film. Kram!


Feeling sick today...

Godmorgon på er! Idag är det skola som vanligt. På morgonen fram tills lunch ska vi åka på en liten utflykt. Men jag känner mig inte så bra idag, för jag har ont i huvudet, förskylt, ont i kroppen så jag knappt kan röra mig, trött osv... Men jag ska testa att gå till skolan och se hur jag mår senare. Jag hoppas iallafall att ni mår bra. Puss!
- Igår


Dagens outfit

Idag har jag på mig en tröja från Abercrombie and Fitch, ett par jeans från Dr Denim och ett armband från ur och pen. (Armbandet är inte med på bilden).


Inlägget under raderar jag sen. Strunta i det bara :)


Skyltarna


Ge mig längre hår nuuuuuuu!


Godnatt babes

Som ni kanske förstår så ska jag sova nu. Jag är lite yr i huvudet så jag går och lägger mig nu. Juste idag var det säsongs premiär för familjen annorlunda. Ett av mina favorit program. Men nu måste jag sova godnatt!
- arkivbild


Nu ska jag försöka

Hejhej! Det blev ett litet uppehåll på 5 dagar. Nu ska jag försöka att blogga lite mer iallafall. Även fast att jag inte vet vad jag sa blogga om så måste jag försöka. Jag vill ändå tacka er för att ni har kollat på min blogg och gjort statistiken relativt hög iallafall. Ni säger att ni vill att jag ska blogga om dagens outfit, videobloggar, tips och inspiration. Men det är ändå lite svårt att komma på vad för tips jag ska ge er t.ex. Men jag gör ett tråkigt litet tidsinställt inlägg till imorgon så att det kommer någon uppdatering. Jag ska också försöka att blogga lite ilväll. Puss!

Nya naglar + tips

Nu tänkte jag visa er hur jag har gjort mina naglar idag. Ni behöver ju inte måla precis som jag, fast själva grunden osv kan ni se som ett litet bra tips. *Börja med att fila naglarna:
*Tryck ner nagelbanden, ta bort skräp under naglarna osv. (Jag andvänder de här verktygen):
*Smörj sedan in händerna och nagelbanden med handkräm, det spelar ingen roll vilken sort. (Om du gör det varje dag kommer dina naglar att bli starkare och "må bättre":
*Måla sedan naglarna med basecoat:
*Sedan målade jag mina naglar två gånger med ett lilaglittrigt nagellack:
*Ta sedan bort det nagellacket som kom utanför nageln med en corrector pen:
*Måla prickar på en nagel med en dottingtool:
*Måla sedan topcoat över alla naglarna så att det du målat håller längre:
*Resultatet för mig blev såhär:

Varför jag inte uppdaterar bra...

 

Skola igen...

Godmorgon! Nu är det måndag och skola igen. Usch jag orkar verkligen inte. Men vi börjar halv 9 och snart ska jag få skjuts av Moas mamma. Det blir iallafall roligare att gå till skolan imorgon och på onsdag för då slutar vi 12. Men ha en bra måndag puss!
- jag och Lisa för några dagar sen.


Jurassic park

Tjena, nu ska jag kolla på jurassic park med min syrra och dricka varm choklad. Jag ville bara uppdatera lite så varsågoda. Kram!


room inspo

   
   

 

     

Skrivbordet ut!

Hej! Idag så tänkte jag fixa i mitt rum lite. Jag ska städa och ta ut mitt skrivbord. För jag andvänder det nästan aldrig. Vi har ett annat skrivbord som jag kanske vill ha sen. Men först tar jag ut det jag har nu och ser om jag vill ha ett annat eller inte. Igår så skulle iallafall Emelie J sovit här. Men hon mådde inte så bra så vi tar det en annan helg istället. Jag bloggar mer senare, puss!
- Florida
 
 
 

Emelie

Hejhej! Emelie B sov här i natt och vi hade det väldigt skoj! Bl.a. städade hon mitt rum :) haha det behövdes. Vi kommande på film och gjorde annat också. Hon åkte nyss hem och idag vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Antingen träffa en kompis eller fixa i mitt rum och bara ta det lugnt. Jag kanske gör både och. Föresten så tänkte jag bara säga förlåt för att jag inte uppdaterar bra. Jag måste nog ta det lite lugnt med bloggningen ett tag nu innan jag kommer på bra inlägg. När jag inte sitter vid datorn och ska mobil blogga så kan det vara svårt att komma på vad jag ska skriva om. Då går det nästan bara att skriva om dagen eller dagens outfit. Men nu kan jag inte skriva mer, puss!
- Fina Emelie!


Chailatte✌

Hej! Jag och min syrra gjorde precis Chailatte. Det pulvret vi har smakar precis som den ifrån espresso house. Det är super gott! Ha det bra, puss!


MOA HÄR

Hej alla Matildas bloggare! Nu kände jag lite spontant att Matilda behövde blogga lite så jag bloggar åt henne:)
Aja puss puss glöm inte att följa mig på instagram :moahummmel


Dagens outfit

Tröja - Abercrombie and Fitch // jeans - Abercrombie and Fitch // + uggs och lockigt hår


I soffan...

Hej, just nu ligger jag i soffan och kollar på instagram och bloggar. Jag somnade vid 6 till 7 i soffan så jag ska gå och lägga mig på riktigt nu. Eller ska jag säga på riktigt? Jag ska sova i soffan haha. Jag älskar att göra det. Idag har det varit bra statistik också på bloggen. Fortsätt så! Oftast när jag länkar bloggen på Facebook eller instagram så får jag mer besökare. Men jag skulle verkligen vilja att det var så bra statistik hela tiden. Hjälp mig att få det. Tack i förhand! Puss:*


Designen är klar!

Hej! Igår ganska tidigt på kvällen blev min design klar. Jag tycker att den är sjukt fin. Jag gillar att den är vanlig fast ändå liksom fin. Om det skulle vara någon som inte kan se nya designen så tryck F5! Men jag tror att alla kan se den nu. Iallafall vad tycker ni om den?


Designen är beställd

IHej! går beställde jag en design av en tjej som heter Isabell Mellin. Hon ska börja med den idag. Så snart kommer den att vara klar och på plats. Jag ska ha en väldigt vanlig design, fast ändå cool. Snart ska jag iallafall till min farmor och farfar och äta middag där med familjen. Jag bloggar sen, puss!
- Clearwater

Shoppingen i Florida som jag glömde att visa

Hej! Jag glömde visst att visa de här sakerna i mina videos. Det är en idrotts tröja, idrotts tights, iPhone 5 hörlurar och 2 par UGG australia. Om man inte ser på bilden på uggsen så är ena paret en liten mörkare färg av rosa och det andra gräddvita eller ljusljus beiga. Säkert så är det något mer som jag har missat. Isf får ni se det sen.
- Bilderna är tagna med min mobil, så strunta i kvalitén.


Dagens outfit + naglar

Idag har jag på mig ett par jeans och linne från Abercrombie & Fitch, ett halsband från Lindex. Jag har också lockat håret och igår fixat mina naglar. Så här ser jag ut:


Shoppingen i Florida - del 1 & 2

 

Planer för bloggen - Tidsinställt

Nu kom det till det här med att få bättre blogg.

Jag tänker ofta på vad jag ska blogga om och vad som kan få min blogg roligare. Oftast när jag inte har någon blogglust så fixar jag ihop en ny design med någon.För av ett nytt utseende blir jag ofta peppad till att blogga för att jag tycker att bloggen är så fin. Nu har jag tröttnat på min design och skulle gärna byta ut den så snabbt som möjligt. Helst vill jag ha en enkel vanlig design med en stor bild på mig och några mindre på ena sidan. Det ser iaf snyggt ut i min hjärna. Sedan tänker jag också försöka att göra mer videobloggar, outfits och tips. För det är 3 kategorier som har önskats att det ska komma mer av. Så det ska jag försöka att göra. 
Men vad vill ni se för videobloggar? När jag berättar om dagen, visar något eller liknande. Kommentera vad ni vill se! 

Så de planerna jag har med bloggen får ni här tydligare:
1. Ny design
2. Mer videobloggar, tips och outfits
3. Satsa mer för att få nya besökare
 
Om ni har tips och ideer så är det bara att kommentera vad ni vill så ska jag försöka att uppfylla era förslag.

Jag lever

Tjenare! Med det här inlägget vill jag berätta att flygresan gick bra hem, fast det var bara lite tråkigt. Jag tänkte också säga att jag lever så att ni vet. Jag vet att jag inte uppdaterade er om det när jag kom fram. Förlåt för det, men jag var så van vid att det skulle komma tidsinställda inlägg.
 
Nu kan jag berätta lite om vad som händer nu. Just nu ligger jag i min säng och ska kolla klart på julkalendern. Sedan ska jag sova. För ett tag sedan duschade jag och efter smörjde jag in mig med VS bodylotion som jag köpte i Florida. Man känner sig så fräsch efter att ha duschat och smörjt in sig tycker jag. Nu tänkte jag också fixa et tidsinställt inlägg som kommer upp imorgon om jag inte orkar blogga. Det kommer att handla om vad jag har för planer och sånt där. Men ni får ha det bäst nu, puss!
 
 
 

Ja eller nej?...

Hej, idag så åker jag hem till Sverige igen. Fast jag kommer fram imorgon svensk tid alltså. Nu ska jag äta frukost och sen fixa det sista med packningen. Planet går klockan halv 2 ungefär. Det kommer att bli en lång och tråkig flygresa :( men men det är så det är. Jag vet inte om det ska bli roligt eller tråkigt att komma hem. Vi får se helt enkelt, puss
- Random pic!


Little singers

Jag har hittat 2 videos med barn som verkligen äger på att sjunga. Jag älskar verkligen att leta runt och lyssna på små barn som är jätte duktiga på att sjunga.
 

Random

 
- SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca naveln eller tungan ? – naveln
2. vara seriös än rolig ? – beror på när
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. brinna upp eller drunkna ? - jag vet inte?...
5. umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar?

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
 nope
2. sol eller måne ? – Sol
3. vinter eller höst ? – vinter om det är snö
4. vänster eller höger ? - Höger
5. soligt eller regn ? – Sol!
6. vaniljglass eller chokladglass ? – choklad om den inte är för mörk

- OM DIG :
1. Hur mkt är klockan just nu ? – 
20.13 (när jag gjorde inlägget i Sverige)
3. Vart vill du bo ? – Någonstans i Usa
4. Hur många barn vill du ha ?- 2 eller 3
5. Vill du gifta dig ? - ja, om jag hittar den rätta
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? – skär
7. Har du ätit sushi ? - nej
8. Lyssnar du på nu ? - inget
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 3
10. Humör ? – typ glad

- HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA (När jag gjorde inlägget) :
1. Kysst någon ? -
 nej
2. Sjungit ? - yesss !
3. Blivit kramad ? – ja
4. Känt dig fånig ? –  haha lite kanske
5. Saknat någon ? – nja..
6. Dansat galet ? – jaa
7. Klippt håret ? – ja
8. Gråtit ? - Nej

- GREJER :

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen ? – nej 
2. Har du en hund ? - nej
3. Sover du helst själv eller med någon ? - med någon
4. Tror du på spöken ? - vet inte, ibland kanske:$


Inte lång tid kvar...

Hej! Idag så ska vi åka till Orlando igen. Det är inte många dagar kvar nu. På tisdag åker vi hem. Vi ska sitta i bilen först i 3 timmar till en rymdsak där dom har skjutit iväg raketer och sånt. Jag kommer inte ihåg nu vad det hette. Men när vi har varit där åker vi vidare i en halvtimme till hotellet i Orlando.

Juste även fast att jag inte har bloggat så mycket så har statistiken varit ganska så bra. Här om dagen tror jag att jag hade mitt rekord på unika besökare. Jag blir så glad när ni kommenterar och läser min blogg. Fortsätt så! Puss och kram nu måste jag packa :)


En dröm som har gått i uppfyllelse!

Hej! Det är inte så bra uppdatering här på bloggen när jag är borta förutom de tidsinställda inläggen som kommer upp varanan dag. Men jag hinner inte skriva om allt vi gör, igår så gjorde vi iaf något som jag alltid har velat göra.  
Vi badade med delfiner↓ 
På bilderna ser jag ut som en 6:åring, men det var så himla kul så jag var helt i min egna lilla värld. Jag vill helt klart göra det igen. Det dåliga är bara att det är så dyrt...
 
Sen när jag är hemma igen kommer ni nog att få se massor av bilder ifrån hela resan. Då kan ni se vad vi har haft för oss. Puss!
 

Länkbyte med söta Vendela

Jag har länkbyte med min super söta, snälla och fantastiska kompis Vendela nu. Hon har en jätte bra blogg där hon uppdaterar bra. Vendela har photoshop så hon gör många fina collage och designer. Hon har t.ex gjort min design och hennes såklart. Gå iaf in på hennes blogg, läs och kommentera. Tryck HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
eller på bilden för att komma till hennes blogg.

Mina parfymer jag andvänder mest

 
Crescent bay - Hollister // Solana Beach - Hollister // Pure seduction - Victoria`s secret // Love spell - Victoria`s secret

Nyårs outfit


RSS 2.0