1.jpg

Dagen - Mys med mamma

Tjaba tjena!
Idag efter skolan så var jag med Moa, Tilda och Julia. Men först så var jag och Moa på min mammas jobb. Hos Tilda så spelade vi spel och lite andra saker. Sen så åkte jag hem och åt middag. Nu så sitter jag och mamma i soffan, myser, tittar på tv och sånt. Puss!
- Bild på mig och Julia. Älskar dig så mycket!


Dagens outfit

Tröja - Hollister
Jeans - JC
+ Converse


Skola & Regn...

Godmorgon!
Snart är det skola, och det regnar :( Vad kan bli värre? Skola och regn! Iaf så är det ju fredag. Jag är jätte trött också. Men jag hinner inte skriva mer nu så vi hörs sen!
 
 
 

SHIT VAD TRÖTT JAG ÄR...

Tjenare!
Håller nästan på att somna just nu. Så jag kan inte skriva så bra. Jaja, imorgon är det sista dagen i skolan och sen heeeellg! Yeeh! Då kan jag sova mycket :) Men nu orkar jag knappast hålla ögonen öppna så godnatt alla mina fina bloggläsare!


Plugg -.-

Hejsan!
Sitter just nu och pluggar engelska glosor. Har förhör imorgon. Suger så -.- Men iaf så kan jag dom nu tror jag. Har ni börjat få läxor osv ännu?


Längtar!

Snälla kan tiden gå fortare?


Skolan slut - Dagis - Utvecklings samtal

Hej!
Skolan slutade 11.20 idag. Lyx! Då gick jag till min mammas dagis och nu är jag här. Klockan 15.15 så ska jag på utvecklings samtal med mamma då såklart. Just nu så sitter jag bara i personal rummet och väntar på att barnen ska vakna. För de sover middag nu. Men vi hörs sen!


OOTD



Tröja - Zara
Jeans - GinaTricot
+ Converse

Godnatt

Snart ska jag gå och lägga mig. Jag är fixad och så och ska bara hoppa i sängen snart, och chilla lite :) Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon! Godnatt!


Chill dag

Hej!
Idag på dagen så var bloggningen inte så bra, jag vet. Men jag hade fullt upp. Vi slutade klockan halv 12 idag. Då gick jag, Julia och Emelie hem till Julia och åt. Sen så fotade vi lite. (Fotona finns på Julias kamera så de får ni se senare). Efter det så cyklade vi till ip. Därifrån så tog vi en buss till centrum. Fast Emelie skulle möta en annan kompis. Jag och Julia åt glass på Ben & Jerrys. Sen så spelade vi lite fotboll. Jag har lärt mig ett sätt att skjuta hårdare på! :D Iaf så efer det åkte vi hem och åt middag. Sen så skulle Julia på träning så då åkte jag hem. Nu så sitter jag och lyssnar på musik, bloggar osv... Sen så ska jag kolla på tv och sånt.  Bloggar kanske senare, eller?
- Super bra låt som jag lyssnar på just nu! 

Jag har bara lite skööj


Underskrift

Har ni hunnit sätt att jag och Julia har fixat så det blir automatiskt en underskrift efter varje inlägg? Annars så ser ni ju det nu ;) Tycker ni att det passar bra in på min blogg?


Gud så söt Julia!


Outfit for this day

Kofta - Cubus // Jeans - JC // Skin jacka - H&M // Tröja under - H&M // Tubtopp under - GinaTricot

+ Converse


Dagens sötis

Nej, nej. Kommer inte köra med "dagens sötis" som Foki varje dag... Men tyckte bara att hon var för söt, hahaha! ELIN ÄR VÄRLDENS SÖTASTE!


Min nya hårfärg

Juste... Glömde att fråga er vad ni tycker om min nya hårfärg. Skriv gärna vad ni tycker. Passar den mig?
- Känner att det var väldigt bra kvalité på bilden


SWAG

Så j*vlans snygg! :O


Pizza

Hej!
Jag har precis ätit pizza. Det var jätte gott. VAR VÄRKLIGEN AP HUNGRIG! Men nu så sitter jag och kollar på tv.
- Finfin bild VÄRKLIGEN... Hehe


Utbakad fläta

Ännu en gång så har Julia gjort en fläta på mig. Det är en utbakad fläta som sitter som ett hårband ganska nära pannan. Tycker att det blev jätte bra! Tack Julia! :) puss på er alla.


Dagens outfit

Tröja - H&M
Jeans - JC
+ Converse & Nyfärgat hår ;)


Hahha YEES...

    

Tack för kommentarerna!

Godmorgon!
Såg att när jag loggade in så hade jag fått ganska många kommentarer. När jag ser det så blir jag väldigt glad, i hela kroppen :) Tack så jätte mycket och fortsätt så. Men iaf så ska jag snart till skolan ju. Nu har jag fått sätt hur mitt hår ser ut. Jag tror faktiskt att det blev ganska likt min vanliga hårfärg (det var det jag ville). Men ni får se bild på det senare idag. Puss!
 

Jag lyckades! :D

Jag lyckades med att göra 7 inlägg idag som jag sa. Okej det här är det 8:onde men ju mer desto bättre. Iaf så har jag precis färgat håret. Eller jag tona men same shit. Jag tror att det blev bra. Mitt hår har ju inte torkat ännu. Så jag kommer nog inte att få se hur det blev förens imorgon. För när håret är blött så är det ju mycket mörkare. Nu så tittar jag på tv och har precis ätit jordgubbar. Jag kanske skriver godnatt sen men annars så får ni sova gott!


~ I WILL NEVER FORGET YOU ~


Svarar på några kommentarer


Saga Om:

Din blogg är skit fin! Vill också ha en så fin blogg som du. Du bloggar också väldigt bra. Något tips hur du gör? :)<3 kram!

Sv: Åh, tack så jätte mycket! Jag har inget specielt tips men uppdatera bloggen mycket, lägg ut mycket foton (i varje inlägg), lägg ut tips, insperation osv... Kram :)

 

Studsbollen Om: Nails check!

SHIT I LOVE! Gud vad duktig du är på att måla naglarna! Visa i en video hur du gör några náglar :)

Sv: Haha! Tack :) Det kan jag väll göra någon gång.

 

Juni Om:

Ditt utseende Matilda Det är för fint! <3

Sv: Tack du med sötis <3

 

Malin Om:

Ser jätte mysigt ut!

Sv: Det var det! Vi badade i en och en halv timma ;)

 

Juni Om:

super bra bästis! Träffas snart? :)<3

Sv: Jajamen :) <3


Svarade inte på alla kommentarer men det var några. Tack för att ni kommenterar sötisar! Fortsätt så, om inte mer ;)


Nails check!

Nails check! Nu är naglarna klara. Körde på något enkelt. Målade först naglarna blåa. Sen tog jag en foundation svamp. Målade lila glitternagellack på foundation svampen och duttade på nageln. Sen målade jag genomskinligt nagellack på. Klart! Jätte enkelt. Testa själva. 
 
 

Blir en fixelelix eftermiddag!

Som rubriken säger så kommer jag fixa lite saker idag. T.ex måla naglarna, färga håret (kanske) osv... Lite plugg också. Men vi får se vad det blir. Jag sattsar på 7 inlägg idag med. Alltså iger så gjorde jag 7 inlägg och då känner man liksom att det är kul att blogga. Så 7 inlägg eller mer blir det idag. Ska jag lova? Okej det gör jag. Minst 7 lovar jag. En så länge idag så har jag bara ätit mellis. Eller varit i skolan har jag ju också. Men jag menar sen jag kom hem. Puss!

Dagens

 
Kofta - H&M (köpt för jätte länge sen)
Jeans - GinaTricot 
Linne (har under koftan) - H&M
+ Converse & Jeans jacka

Har ni sätt att jag har fixat...

Har ni sätt att jag har fixat senaste inlägg, kategorier, arkiv och länkar skyltar. Annars kolla i menyn! Fast det är inte jag som har fixat utan min super snygga kompis Julia. Det är hon som också har fixat min design osv... Fast vi är ännu inte klara. Det är små saker som ska fixas. Jag tycker att det blir bara bättre och bättre! 
Vad tycker ni?
 

Godmorgon världen!

Godmorgon världen!
Jag är väldigt trött idag för nu har det ju varit helg och man har sovit mycket längre som på sommar lovet. Men det är ju bara att vänja sig, hehe... Vi börjar halv nio varje dag. Så jag går upp kvart i sju. Det är ganska tidigt. Men iaf så kommer dagens outfit upp runt klockan tio idag. Så håll utkik. Ha det så bra i skolan nu. Puss! Vilken tid brukar ni börja i skolan? Kommentera gärna!
 
 
 

Godnatt sötisar!

Nu är jag ganska trött och det är ju skola imorgon. Så jag tänkte sova nu. Något som inte alls hör till saken är att jag tyckte att bloggningen var väldigt bra idag! Tyckte inte ni det? Ska försöka att det blir så bra bloggning som idag alla dagar. Men nu måste jag sova som jag sa. Godnatt sötisar!


Hottie!


New in

 
Skin jacka - H&M 399 kr
Tröja - H&M 149 kr
"Jeans" - GinaTricot 599 kr
Kofta - Cubus (Min syrra köpte 2 plagg så den var på köpet, vet inte hur mycket den kosstade)
Trosor - GinaTricot 49 kr st (det var något ta tre betala för två eller så)
Nagellack - GinaTricot 49 kr (för alla)
Ringar - GinaTrícot 129 kr (alla satt ihop)
Hårfärg - H&M 99 kr

Det var allt jag köpte. Gillade ni kläderna? Isf vilken är eran favorit? Min favorit är allt såklart :)
 
 

@BubbelPool


Dagens outfit

Tröja - H&M
Jeans - JC
+ Converse


Nacka Forum

Hej!
Jag har precis fixat mig och nu så ska jag och min mamma åka till Nacka forum. För att jag måste köpa någon skin jacka inför hösten. Sen så kanske jag ju kommer köpa något mer. Men det är skin jackan som är det viktiga just nu. Jag kanske bloggar något inlägg där borta men det bor på om vi kanske sitter och äter eller något. Vad ska ni göra idag? 
 

Godmorgon sötisar!

Godmorgon sötisar!
Jag ligger fortfarande i sängen men jag ska snart gå upp. Jag vaknade vid halv 11. Jag har inget planerat inför dagen. Men troligtvis så kommer jag vara med några kompisar. Vi hörs sen. Puss!


Varm chocklad och mys

Jag och mamma har precis kollat klart på en film och sitter nu och kollar på ett annat program. Vi har gjort varm chocklad med grädde. Super gott och mysigt. Säger godnatt nu sötisar!


Vilken sida jag fixade den rörliga bilden på...

Några undrade om vilken sida jag hade gjort den rörliga bilden på. Så jag tänkte svara på det. Man måste andvända två sidor. Den första heter http://gickr.com/ där laddar man upp bilderna som man vill ha (max 3 bilder). Sen så väljer man hur snabbt bilderna ska ändras (byta bild), och vilken storlek bilden ska vara. När ni har gjort det så är det bara att trycka "continue". När den har laddat klart så tryck på "downald to your computer". När ni gjort det så går ni in på http://tinypic.com/ där så laddar man upp bilden som man gjorde. Den bilden hittar ni om ni går in på era hämtade filer. Välj bilden som finns där. Sen så trycker ni på "upload now". Då kommer det upp en sån här "säkerhets text" eller vad det är som ni ska skriva då vad det står. Efter det så kommer det upp "share this image" för att ni ska t.ex kunna dela bilden på eran blogg. Den första länken (HTML for websites) kopierar ni. Sen så går ni in på eran blogg. Där så trycker ni på "HTML" och klistrar in det som ni har kopierat och sen tryck på uppdatera. Sen så är det klart. Då kan ni bara publicera inlägget.
Det är inte så svårt som det kanske värkar. Testa gärna! Men om ni inte förstod min "beskrivning" så kan ni gå in hääääääääär och titta på videon.
 
Image and video hosting by TinyPic
 

Videoblogg - Nya designen - Dagen

Skit dålig videoblogg men det var ju första gången så. Hoppas ni tyckte det var kul ändå! :)
OBS! Jag vet inte om man kan se videon från datorn. På min dator kunde man iaf inte, men från min mobil kunde jag. Så kolla från era mobiler om ni har internet.
 
 

Fixar ny design

Hela morgonen har gått åt för att få till en header och bakrund. Fast allt små fix är inte fixat. Det är Julia som har gjort min design för att hon har photoshop. Men vi kommer fixa mer senare. Vad tycker ni en så länge? Fin/ful?
- Haha lite konstig bild ;)


Slagg hos Julia

Hej!
Efer skolan så var jag med Moa, Elin och Julia. Vi gick hem till Elin och typ hoppade studsmatta osv. Jag och Moa ska saga hos Julia så vi är ju här nu. Det är väldigt sköj hahah! ;) Men nu så skypar vi. Kanske blogger senare men annars så får ni sova gott!
 

KÄNSLAN NÄR APPEN FUNKAR IGEN!!!! :D

Så j*vla glad!!!!! :D


Dagens outfit

 
 
 
 
 

Nya blogg.se

Godmorgon!
Nu så har jag fått nya blogg.se. Det tog lång tid men nu har den kommit. Igentligen gillar jag bättre gamla. Jag vet inte varför men på många olika sätt. Men det som är bra med nya är att man kan ladda upp föera bilder på samma gång och välja flera kategorier osv. Jag får väll ta och vänja mig lite nu med den nya. Iaf så ska jag snart till skolan. Moa kommer snart. Vi slutar halv 3 idag tror jag och det är fredag också :) Äntligen får man väll sova. haha! Fixar ett tidsinställt nu. Puss!
 
 
 

Leker lite bara...

Testade att göra en rörlig bild. Efersom det var första gången så blev den inte så bra men jag lyckades iaf. Jag har ju inte photoshop så jag gjorde det på en annan sida. Det blev dålig kvallite på bilden menmen så blev det.
Jag kände bara för att leka lite haha! ;)
Image and video hosting by TinyPic

HATAR BLOGG.SE JUST NU!!!

Jag hatar när bloggen typ håller på och hoppar fram och tillbaka hela tiden. Det har min gjort flera gånger. Alltså när typ menyn hoppar fram och tillbaka, inläggen kommer inte i rätt ordning osv... Det är jätte jobbigt. Den håller på så just nu. Ibland är det rätt och ibland hoppar det bort igen. Min blogg.se app funkar inte heller. När ska de igentligen fixa allt det här? Det jobbigaste är ju appen. Varje gång jag ska blogga så måste jag gå in på datorn. Jag kan inte blogga när jag inte är hemma. För jag kan ju inte gå runt och bära på en dator vart jag en går. Dessutom så har man ju inget internett mitt ute i skogen direkt. Är det någon som vet vad man kan göra för att appen ska funka igen? Förutom att ta bort den och ladda ner den igen. För det har jag testat massor av gånger... Snälla hjälp mig!
HATAR BLOGG.SE JUST NU!!!



Länkbyte med min super söta bästavän!

Just nu så har jag länkbyte med min super söta vän Juni Carlstoft. Hon är en av mina bästavänner. Hon har en ganska så "stor blogg", inte sådär proffs bloggare som Kenza. Men ni fattar... Jag vet inte exakt hur många läsare hon har men rätt så många iaf. Hon är jätte söt och snäll. Hennes blogg är detsamma. Så kolla in den. Tryck på bilden eller här för att komma till hennes blogg!

Vad jag gjorde idag

Hej!
Idag så slutade skolan halv 4. Då tog Moa och jag bussen till en av våra kompisar i våran gamla skola. Fast vi var inte där så länge för att Moa skulle på match. Jag kom hem vid 5. Sen dess har jag bara slappat framför tvn. Nu ska jag steka kantareller och äta de på smörgås sen. Det är as gott! Puss!
- Heting jeting på bilden ;)


•När jag var liten•


Panda nailart!

Har nu gjort klart mina naglar. Gjorde bara två pandor (en på andra handen). Jag orkade inte sitta såhär på kvällen och göra flera. Men tycker ni att det blev fina/coola? Jag blev rätt så nöjd! Som jag sa förut så skulle jag använda mig av dotting tool saker. Men jag har inte hittat några såna så jag körde med hårspännen och baksidan av min smink bortse. Gick faktist bra som jag sa. Fast att jag inte andvände dotting tool saken.


Dagen

Tja!
Idag så slutade vi klockan 14.05. Jag skulle typ ha varit med några kompisar men jag orkade inte eftersom skolan precis har börjat och då är man lite trött osv (iaf jag). Min mamam jobbar precis brevid skolan så jag gick till henne. För att hon skulle ändå sluta. På vägen hem så köpte jag pomfritt och vitlöksås. Nu så sitter jag bara framför datorn, mobilen och tvn och bara tar det lugnt. Sen så kommet jag nog måla naglarna. Ska måla med något som heter dotting tool. Fast med ett annat redskap... Mer får ni veta sen.
Usa 2011 (inte vår hund, vi har ingen)


Godmorgon alla underbara!

Godmorgon alla underbara!
Snart ska jag gå till skolan. Väntar bara på att Moa ska komma hit. Idag så skulle jag igentligen ha slutat halv 4 men vi har ingen idrott idag så vi kommer att sluta tidigare, Yeeeh! Har inte så mycket mer att berätta så vi hörs sen. Puss!

GODNATT MIN SKATT

Mobbad bild... -.-


Dagen

Halloj!
Idag efter skolan så var jag med Julia. Vi höll på med datorn, hoppade studdsmatta och sånt. Men hon behövde gå hem klockan 4 för hon skulle till en som fyllde år. Då så tittade jag på tv. Men när mamma och pappa kom hem så åkte vi till farmor och farfar och åt middag. Vi kom hem för en halvtimma sen. Jag är typ jätte sugen på att måla naglarna nu, men jag vet inte om jag orkar? Kanske imorgon... Äsh vi får se. Om jag gör det så får ni nog se bild imorgon. Men jag tror inte att jag kommer att göra det idag. Det spelar ändå ingen roll för er för jag kommer iaf inte lägga upp bild ikväll. Men vi får höras imorgon, eller senare idag.
- Usa 2011, mobbad elsladd eller vad det är... haha


TACK JULLE! DU ÄR BÄST! :D

Kolla noggrant på flätan där nere... Vet ni vad den slags flätan heter?


Todays outfit - Tidsinställt

^^Dålig kvallite^^

Linne - H&M
Tubtop - GinaTricot
Jeans - JC
+ Converse & Lockigt hår

Godmorgon - Vanlig skoldag

Godmorgon!
Idag så börjar vi klockan halv 9 som vi kommer göra varenda dag. Jag är klar nu och vid 5 över 8 ska jag gå till skolan (med Moa). Idag så kommer det att vara en mer vanlig skoldag en igår. Vi kommer få skåp, men annars är det typ vanliga lektioner. Igår alltså första dagen i skolan var kul! Bra lärare, fint klassrum osv... Jag hann tyvär inte blogga när jag kom hem. Jag ville bara ta det lugnt. Iaf så idag efter skolan ska jag vara med Julia ett tag. Sen så ska vi på middag hos farmor och farfar. Fixar något inlägg lite snabbt nu som kommer upp sen. Puss!

Foto - Blommor


Dagens outfit - Tidsinställt

Tröja - H&M
Jeans - JC
+ 1 Armband & Svarta converse

Skola :( / :)

Godmorgon!
Igår så ställde jag ju klóckan på 8, men jag typ vaknade massor av gånger innan det så jag gick upp typ halv 8. Jag sommnade ganska sent igår. Jag vet inte varför men aa... Skolan börjar klovkan halv 10. Jag ska gå dit med Moa, Joel och Gurra typ. Jag har fixat 2 tidsinställt inlägg, det första kommer upp 12.30 och det andra 15.00. Jag kommer blogga ikväll tror jag. Ge mig ett lycka till idag, haha. Ha det bra i skolan! (För er som börjar) :)

Dagens

Linne - GinaTricot
Shorts - Hollister

Imorgon börjar skolan :(

Hej!
Nu är jag hos Moa och Amanda är också här. Vi typ chillar på Moas rum. Imorgon börjar skolan, F*ck också. Jag kommer ju att börja en ny skola så är lite nervös haha. Men det kommer iaf bli lite kul. Jag känner de flesta där redan. Men vi hörs imorgon eller senare ikväll. Puss!

Well hello :)


Före & Efter

Nu har jag äntligen städat klart rummet. Det är mycket mysigare nu! Tog två bilder innan jag städade och några efter som ni kanske vill se. Kanske  lite ointressant men iaf.
Så här såg det ut FÖRE:





Så här ser det ut NU:









Godmorgon

Godmorgon!
Idag så väcktes jag klockan 10. Frukosten var redan klar så jag satt ute och åt. Sov ju hos mormor och morfar om ingen visste det ;) Idag så ska jag träffa Moa och kanske någon till. Men innan det så tror jag att jag ska hem och typ städa i mitt rum. Jag vill liksom att det ska vara fint tills skolan börjar. Nu ser det ut som att en bomb har slagit ner där, haha nej men ni fattar... Vi hörs senare.
- New York 2011

Rubrik?

Hej!
När jag kom hem ifrån släckt kalaset så satt jag mest bara vid datorn. Sen så ringde jag min kusin och frågade om hon ville slagga med mig hos mormor och morfar, haha. Det ville hon, så nu är vi här. Nu ska vi kolla på The hunger games. Jag har redan sett den två gånger innan den här veckan. Men det gör ju inget efetrsom den är så bra. Vi hörs imorgon. Godnatt!

      


New in

Fransväska från http://www.missme.se/ för 299 kr + frakt avgift





Tröja från Magaluf från min syrra

Väskan kom för någon vecka sen, men hade inte hunnit lägga upp den ;)
Vad tycker ni om väskan och tröjan? Fina/fula?

Svar på tal




Sara om Outfit of the day:
Gud så fin tröja :)
Sv: Tack! :)
IP: 82.182.93.86
18 Augusti, 17:57







Anonym om .:
Finfin bild! :O <3
Tackar :D
IP: 82.182.93.86

Amanda om Dagens outfit:
Oj vad blond du ser ut att ha blivigt?! :D
Blev så när ljuset kom på, haha xD
IP: 82.182.93.86

OMFG :O

Jag och Moa är med på på en bild på Marcelos blogg (en ifrån big brother)! Hahanh fett coolt :D Tryck här för att kolla på det inlägget. Bilden som är längst ner är vi med på. Ville bara säga det. Puss!
- Marcelos design på sin blogg

Insperation Hollister co.

Bildernas källa

Outfit of the day

Linne - Monki
Tubtop - GinaTricot
Jeans - JC

Godmorgon - Dagen

Godmorgon!
Idag så hade min syrra ställt klockan på 11, så då höll jag på med mobilen och sånt tills nu. Juste jag sov hemma iaf. Snart ska jag äta frukost och titta på tv. Efter det så ska jag fixa mig för vid kvart över 1 så ska vi åka till mina kusiner. För de ska ha "släckt kalas". Jag vet inte hur länge vi ska vara där men det får jag se. Kommer kanske göra ett tidsinställt inlägg sen. Men det bror på om jag hinner.

.

Hear`s only
1 thing
2 do
3 words
4 you
I LOVE YOU <3

Dagen + Gårdagen

Hej!
Har inte uppdaterat något bra idag, det är för att jag inte har orkat osv... Jag har tittat på film, varit och handlat och sånt. Mina föreldrar kommer att åka till värmland idag för att det är någon släcktträff där. Men de kommer hem på söndag igen. Iaf så kommer jag att sova hos mormor och morfar idag eller hemma. För mina sysstrar är ju hemma. Gårdagen var najs! Vi träffade några som vi känner där och åkte allt. Tillt, frittfall och massor av mer saker. Det var jätte kul. Men jag orkade inte blogga när jag kom hem för alltid när jag har varit på grönan så mår jag dåligt när jag åker i bilen hem. Vi hörs senare.
- Usa 2011, jag i röd tröja längst bak


Åker till grönan nu

Godmorgon!
Klockan 10 så kommer vi att ta bussen in till grönan. Men vi måste ju åka båt också. Hoppas att vi inte får vänta för länge på den hahah ;) Men det tar inte så lång tid. Jag kommer inte attb kunna blogga sen så att ni vet. När jag kommer hem så kanske jag kan. Men ni får kolla om jag bloggar. Ha en bra dag, puss!
- Innan vi skulle springa igår. VÄRKLIGEN VACKER!!

VI SKA TILL GRÖNA LUND - TIDSINSTÄLLT


The day

Hej!
Idag så var jag med Moa, Dagen började med att mamma och jag åkte i bilen påväg till Moa så stannade vi vid mc och köpte mat till mig och Moa. Sen så åkte vi ju vidare. När vi kom fram så åt vi och sen ett litet tag efter sprang vi en stund, som jag skrev förut. Sen så har vi badat och gjort det vi brukar göra typ. Iaf så är vi hemma hos mig nu för imorgon ska vi till...? Hahha skriver om det snart. Moa ska iaf sova här.
- Bilder från idag
Hej!
Idag så var jag med Moa, Dagen började med att mamma och jag åkte i bilen påväg till Moa så stannade vi vid mc och köpte mat till mig och Moa. Sen så åkte vi ju vidare. När vi kom fram så åt vi och sen ett litet tag efter sprang vi en stund, som jag skrev förut. Sen så har vi badat och gjort det vi brukar göra typ. Iaf så är vi hemma hos mig nu för imorgon ska vi till...? Hahha skriver om det snart. Moa ska iaf sova här.
- 2 bilder från idag

Ut och springa med...

Hej!
Ska nu ut och springa med Moa. Haha vi träffades iaf. Kom hit för en stund sen. Efter vi har sprungit så hoppar vi väll i poolen sen. Har liksom inte tränat på hela sommaren så vi får se hur det går? Önska mig lycka till!
- Går inte att ladda upp bild från mobilen (bloggar inte från appen utan från sidan)

Vad jag skulle göra idag...

Godmorgon!
Skulle ha åkt in till ung idag, men Moa sa nyss att hon inte kunde. Men jag vet inte? Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Hoppades på en rolig dag men det kanske det blir ändå. Iaf strunt idet. Jag orkar inte ha en tråkig dag. Så något kommer jag väll att hitta på. Bloggar sen om vad jag ska göra puss! :*
- Gammal bild (från i vintras)

Följ mig på instagram @matildaolssson

Följ mig på instagram @matildaolssson OBS... Det är matildaolssson med tre s. Alla som börjar följa mig innan onsdag följer jag tillbaka. PASSA PÅ BABES!


Träffade Marcelo på Ung! :D

Hej!
Det har varit en as najs dag på ung. Var där till 5. Men precis när vi skulle gå så stötte vi på Marcelo (från bigbrother). Vi frågade om vi fick ta en bild och det fick vi. Iaf så ska vi kanske dit imorgon också. Nu så ska jag kolla lite på tv. Kanske bloggar sen men bror på. Juste bloggningen var ju inte på topp idag men om blogg.se appen skulle funkat så skulle min bloggning vara så hääääääär bra, hahhaah! Nej men blir as lack! Börja funka vafan!! Men jag kan ju inte göra något åt det så fine, nu är det så...


Ung08

Tjatja!
Idag så ställde jag klockan på halv 11, men vi gick upp 11. Vi har precis fixat klart oss och ska snart dra in till stan till ung08. Där kanske vi träffar några? Men iaf så kommer jag nog inte blogga så mycket idag men om jag hinner nu så fixar jag ett tidsinställt inlägg. Någon av er som ska till dit?


♥I WANT TO KISS U BABY♥


Lite om idag

Tjenare!
Nu så sitter jag och Moa vid varsin dator och typ bloggar. För en stund sen så kom vi hem ifrån affären och köpte Creme brulee som vi ska göra sen. Vid 10 så kommer Moas pappa hem och då ska vi äta middag, pizza tror jag. Haha sen middag :D Iaf så har vi somsagt badat och spelat badminton och lite annat. Kommer kanske blogga senare men vi får se.
- Nice, Frankrike

Insperation outfits


Dagens planer

Hej!
Idag så vaknade jag klockan 12, det är därför jag inte har hunnit blogga. Iaf så fixade jag mig lite snabbt och sen tog Moa och jag bussen in till hennes pappa. Nu ska vi bada i hennes pool. Vet inte hur bloggningen kommer att bli idag men det får vi se.
- Har ingen bild på Moas dator ;)

#TEENAGER POST


Dagens outfit

Tröja-H&M
Jeans-Bershka

Godmorgon!

Godmorgon!
Idag så väcktes jag klockan 10. Då åt jag frukost och satte på mig kläder. Sen så gick jag och Felicia ut med Axa på morgon promenad. Vi kom precis hem. Klockan 3 idag så ska vi fira min pappa som fyller år imorgon. Så jag bloggar mera sen. Kanske kommer att göra något tidsinställt inlägg men vi får se. Puss!
- Moa och jag i Nice, Frankrike

Dagen

Hej!
Har inte hunnit uppdatera idag men jag har haft fullt upp hela dagen. Först så var jag med Emelie. Vi kollade på film och så. Sen gick jag upp till mormor och morfar och jag och Felicia (min kusin) gick ut med Axa. När vi hade gått  klart så åt jag och sen gick jag och Felicia hem till henne. Nyss så har vi varit ute med Axa igen. när vi var ute så såg hon en katt och började jaga den och fick panik. Men hon hade koppel så jag kunde dra tillbaka henne. Hahha :D Men iaf så ska jag och min kusin sova här hos mormor och morfar. Nu ska jag fixa en design till henne, så hörs vi sen kanske.
- Jag och Axa (dålig bild)





Gårdagen + Dagens planer

Hej!
Förlår för att jag inte kunde uppdatera på kvällen igår men jag hade inte tid. För vid nio åkte jag till min mormor och morfar och gick ut med Axa. Min syrra var också med. Men när jag kom hem så orkade jag inet blogga. Iaf jag och Emelie badade och gjorde mini smoothies i olika smaker. Idag så ska jag vara med Emelie igen. Troligtvis så kommer vi att bada men vi får se. Det är iaf fint väder! :) Vi hörs sen. (Kanske kommer ett inlägg senare idag. Men vi får se).
- Precis när jag hade kommit hem ifrån Nice. OSMINKAD..

Dagens

Linne-H&M
Shorts-Bershka
+ Vita ballerina skor

Godmorgon

Godmorgon!
Idag så hade jag ställt klockan på 20 i 10. Men jag gick upp 10. Då åt jag frukost och kollade lite på tv. Nu har jag fixat mig och ska strax till Emelie. Vi ska typ bada i hennes pool. Det är ganska fint väder idag. Inget regn tror jag. Kommer att fixa ett tidsinställt inlägg nu som kommer upp 15.00. Kan ni gissa vad det är för inlägg? Vi hörs ikväll babes!
- Snurrar och hoppar samtidigt, Värmland


-

► Play the moment

▌▌ Pause the memories

■ Stop the pain

◄◄ Rewind the happiness



The day

Tjenare!
Dagen har varit chill. Moa och jag tog somsakt bussen in till centrum och sen så gick vi till mc donalds. Där så väntade vi på killarna och sen så åt vi ju såklart när de hade kommit. När vi hade ätit klart så gick vi och kollade på några som hade träning. Men efter inte så lång tid så behövde killarna gå hem för att de skulle byta om till deras träning. Då gick jag och Moa in till centrum igen och köpte glass på ben & jerrys. Vid halv 6 eller något så tog vi bussen hem igen. Vi hoppade av vid busshållsplatsen vid min mormor och morfar. För de passar mina kusiners hund i några dagar. Så då gick vi ut med den och gick förbi Moas hus så gick hon hem. Men jag fortsatte att gå med henne, Axa heter hon. Så mötte jag upp min kusin (inte de som har hunden) och hennes kompis som också hade en hund. Så gick vi ner till vatnnet och Axa badade lite. Sen så började det att regna så jag lämnade Axa hos mormor och morfar igen. Efter en stund kom mamam och hämtade mig där och nu så är jag hemma och ska titta på tv strax.
- Axa för ett tag sen, söt va?



Dagens outfit

Tröja-Hollister
Jeans-JC
+ Svarta Converse & Skinjacka

Vad jag ska göra idag...

Hej!
Är så dålig på att komma på rubriker menmen, spela roll... ;)
Idag så vaknade jag typ 10 och då gick jag upp, fixade frukost och så. Sen så har jag bara tittat på tv. Nu så ska jag fixa mig. Sen vid halv tre ska jag och Moa ta bussen och träffa några och typ äta på Mc Donalds. Lägger upp dagens outfit när jag har fixat mig om jag hinner.

Förlåt för dålig uppdatering

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men eftersom min bogg.se app inte funkar så kan jag ju inte blogga när jag inte är hemma :( Men det får vara så tills den börjar funka igen. Vet inte när men hoppas snart iaf. Kommer bli mycket dåligare sen när det är skola för då kanske jag inte hinner sätta på datorn? Men får väll sätta på den så fort jag vaknar. Ska försöka.. Men det tar vi sen. Iaf idag så har vi mest bara varit hemma hos några och inte gjort något specielt. Imorgon så ska vi träffa de igen. Nu sak jag titta på tv och så. Kommer inte att kunna blogga mer ikväll så godnatt!
- Haha random bild från Nice, Frankrike


Dagens planer

Godmorgon!
Nu ska jag och Moa gå och möta några kompisar vid vusshålls plattsen och sen så åker vi till centrum. Där ska vi möta några killar och så. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det får vi se. Hinner inte skriva mer nu, puss!
- Hinner inte ladda upp bild

Hemma

Nu har jag kommit hem och Moa har precis kommit hit. Nu ska vi skypa med några och mysa. Resan gick iaf bra. Inget mer att skriva. Så vi hörs senare eller imorgon.
- Skit gammal bild på mig och Moa. Hahahhaha jag döör så fina!

I bilen

Hej!
Nu sitter jag i bilen. Vi har precis åkt förbi Karlstad tror jag, eller så åker vi där nu? Vi kommer att komma fram vid 8 ungefär. Då ska jag träffa Moa och så ska vi slagga. Längtar :) Har inte träfat henne på 2 veckor. Har inte så mycket mer att berätta eftersom vi bara sitter här och läser tidningar, bloggar, håller på med mobilen osvosv.. Släng in någon kommentar om vad jag ska skriva om nu i bilen. Vad som helst (som jag skrev i inlägget innan). Gör det nu! Puss!
- Tog bilden första dagen i Värmland. Fin?

Bilresa next!

Godmorgon alla mina fina bloggläsare! Eller det kanske inte är morgon men vem bryr sig?
Idag eller hitils på dagen så har jag bara packat, fixat mig och lagt ut sakerna i bilen. För snart så ska vi ju åka till Stockholm igen. Då får jag äntligen vara med mina kompisar igen. Har inte träffat de på typ 3 veckor! Men snart så.. Om det är bra internet i bilen så kan jag nog blogga där. Men bara om det inte är allt för segt. Det kommer att vara segt när vi är mitt i skogen men när vi kommer ut därifrån så kan jag nog blogga :) Har ni något tips vad jag ska blogga om? Tips, inspetarion eller vad som helst. Kommentera bara!
- Nice, Frankrike



Bytt ut rss ikonen

Har precis bytt ut min rss ikon. Det är den som sitter längst ner i menyn.
Den ser ut såhär innan man har bytt:
(STOR bild, jag vet)
Nu ser min ut såhär:
Tycker ni att det blev snyggt?
Om ni vill att jag ska visa er hur man byter ut rss ikonen så kommentera bara! :D


Svar på tal och lite om dagen




Felicia om Ni får se bilderna hemma...:
Hoppas att traktorn börjar funka. Kram!<3
Det gjorde den, vi löste problemet!
Kram <3
IP: 85.225.74.91
06 Augusti, 15:50
Sofia om Tips, iphone app:
Kul att du är med :D
allt bra idag? :)
Allt är bara bra tack :)
IP: 83.252.122.47
06 Augusti, 13:15

Hej!
Vi fick somsakt igång traktorn (^läs över annars^). Felet var att det behövde bytas någon sak, kommer inte ihåg vad det heter och sen så läckte det lite disel så vi fixade till det. Eller inte jag men pappa. Så när allt var klart så satte vi på en gammal kärra bakom tarktorn. Då så körde pappa traktorn och jag, Emelie och farfar satt i kärran där bak. Vi åkte iväg upp till skogen, upp för en ganska brant backe. Så det var lite läskigt för hela kärran lutade och vinglade lite. Men det gick bra. Sen så vände vi om och stannade traktorn. Så gick vi av och letade lite kantareller. Vi hittade ganska många faktiskt. Men nu sak vi äta så ni får ha det bra så länge :)
- Hinner inte ladda upp bild :(

Ni får se bilderna hemma...

Hej!
Dagen hitils så har det inte hänt så mycket. Jag har bara ätit frukost, kollat runt på mobilen och kollat på när pappa och farfar försker laga en sak på traktorn. Vill så gärna åka. Men den är väldigt gammal och vi åker kanske bara en gång per år, så då blir det alltid något problem när man vill åka. Men det går nästan alltid att lösa. Iaf hitils?... Eftersom det är ganska segt att ladda upp bilder här så får ni istället se de när jag är hemma någon dag. Men jag kan ladda upp en nu. Så ni får veta hur det ser ut här omkring. Vi hörs senare!

Tips, iphone app

CAMERA TIMER
Är en jätte bra app för dig som inte har en systemkamera eller något liknande. Du kanske helt enkelt inte orkar sitta och ta bilder med kameran och sen ladda upp de till datorn? Isåfall så kan du ladda ner camera timer, som tar bilderna automatiskt. Du väljer in hur lång tid det ska ta innan mobilen tar kortet. Jag brukar ta tio sekunder. Om du har ljudet på så låter den pip, pip, pip osv de tre sissta sekundrarna innan den tar kortet. Man kan välja att det ska dröja max en minut innan kortet tas. Bilderna tar inte suddiga bilder utan faktiskt väldigt bra! Rekomenderar så häääääär mycket att ni ska ladda ner appen. GÖR DET BARA, PUSS!

Shoppingen från i förrgår

Kofta-Hollister 590 kr

9 Nitar-Punk shop 2 kr st

- Försenat inlägg! Skulle komma upp igår men internetet var för segt. En bild tar ungerfär 7 minuter att ladda upp. Men det är iaf värt väntan. Så varsågoda! :)

Dagen + dålig uppdatering idag

Hej!
Idag så har jag, farmor och Emelie varit ute i skogen och plockat lite kantareller. Vi var inte ute så länge men vi fick ändå ihop ganska mycket :D Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag. Nu så sitter jag vid datorn och håller på.. Farmor sitter och rensar alla kantareller. När det gäller uppdateringen så har den varit DÅLIG idag. Men eftersom internetet inte är så jätte bra här så blir det så ibland. Men det tål ni väll ändå tills på tisdag? Tog också lite foton ute i skogen som ni får se senare eller någon annan dag. Tänkte också fixa ett tidsinställt inlägg som kommer upp senare ikväll. Men det bror på om det går att ladda upp bild då. Vad som kanske kommer upp får ni inte veta ännu, hehe! Så ni får väll hålla koll på bloggen.
- Internetet är för segt för att ladda upp bild nu :(

Svar på tal

Har fått lite frågor osv, men jag är ju inte så bra på att svara på era frågor så tänkte svara på några nu ;)
Anonym om Sticker nu:
Ha en bra bil resa! :)
Tack! Det hade jag :)
IP: 94.234.170.53
03 Augusti, 18:35
Nöjd bloggare om Hittade sladden :D:
Åhhh ! Due väldigt vacker !<3
Har likadana flätor...
Du passar i det väääldigt bra :D
Åh, vad gullig du är!

IP: 79.102.151.238
03 Augusti, 14:31
Elin Luttu om Flyger hem idag:
Hade ni en pool på eran balkong? Gillar din blogg ;)<3
Nej, eller menar du i Usa? Vi hade iaf inte det ;)
IP: 90.227.93.142
03 Augusti, 13:38
Juni om Hittade sladden :D:
Aaaaammnaaagggaaad Matilda! Så fin du är bästavän! <3
Tack sötaste Juni, du med!
IP: 76.102.182.121
03 Augusti, 04:02
En tjej som undrar.. om Hittar inte sladden :(:
Vart i Usa är bilderna ifrån? Kram <3
Det är i St.Barbra
IP: 82.182.93.86
02 Augusti, 21:49
Anonym om Hittade sladden :D:
Så himla fin <3
Tack så mycket <3
IP: 82.182.93.86
02 Augusti, 21:47
Anonym om Hittade sladden :D:
Fin blogg! Vilket datum och månad är du född? <3
Tack! Jag är född den 22 maj 2000.
IP: 82.182.93.86
02 Augusti, 21:46
Anonym om Usa bikini:
Fin bikini! :)
Jag vet ;)
IP: 82.182.93.86
02 Augusti, 21:45
Lisa <3 om Hittade sladden :D:
Vem har du beställt en design av? Btw jätte fina bilder! Du är så himla vacker! <3
Berättar om det sen.. Tack! <3
IP: 82.182.93.86
02 Augusti, 21:43
Sara om Hittade sladden :D:
Jätte fina bilder! <3
Tackar!
IP: 82.182.93.86
02 Augusti, 21:42


01 Augusti, 18:13
En som gillar din blogg! om Flyger hem idag:
Ha en trevlig flygresa! Kram <3
Tack, det hade jag :)


Det var några frågor. Det fanns några till men jag kan inte svara på de nu. Puss!


Äntligen framme

Hej!
Nu har jag kommit fram, vi kom för en halv timma sen. Farmor och farfar är här redan. Så nyss gjorde farmor varm chaocklad. Iaf så gick resan bra och det gick ganska snabt ändå. Kunde inte blogga då för vi han inte fixa internet saken på pappas mobil. Men nu har vi fixat det :) Har inte så mycket mer att skriva om nu så vi hörs imorgon!
- Nice, Frankrike


Sticker nu

Hej!
Måste skynda mig med att skriva för att vi åker till Värmland nu. Visste inte att vi skulle åka idag men så blev det. Jag kommer typ att kunna blogga där för att pappa ska fixa någon sak :) Ska försöka att blogga i bilden. Om det går. Men somsakt så kan jag inte skriva mer nu för att vi ska sticka.
ÄLSKAR ER!
- Hinner inte ladda upp bild

Mot stan

Hej!
Idag så gick jag upp kvart över tio va det tror jag? Men iaf så åt jag frukost då och tittade på tv. Sen nu så har jag sminkat mig och sånt. För aldeles strax så kommer min mormor och min kusin hit så ska vi ta bussen in till stan. Vi ska kolla lite i affärer tror jag och äta lunch och så. Har lite brottom nu för platttången är varm så jag måste platta håret nu så hörs sen!
- Bild från igår

Hittade sladden :D

Hittade sladden så här är några av fotona som jag tog. Inte världens bästa för jag ställde in på 10 sekunders saken på kameran. Mobba INTE bakrunden! ;) Men här är dom iaf.
Någon av bilderna kansek ni får se i min nya design sen?
(Har beställt av en, berättar mer om det någon annan dag)

Hittar inte sladden :(

Hej!
Tänkte lägga upp bilderna som jag tog för länge sen. Men jag hittar inte överförnings sladden. Så jag kan inte föra över bilderna till datorn. Men när pappa kommer hem så ska jag fråga honom vart den är. Hoppas att vi hittar den, så att ni kan få se bilderna. Några blev bra! Ska försöka ladda över de så fort som jag har hittat sladden. Hörs sen!
- Usa 2011


Chill dag

Hej!
Idag så väcktes jag av mamma kvart över tio, men jag orkade inte gå upp då så jag halv sov i 20 minuter efter det. Då gick jag upp och åt frukost. Mamma hade köpt kantareller så då åt jag kantarell-smörgås. Efter det så har jag bara legat och kollat på tv. När jag har skrivit klart det här inlägget så kommer jag att fota mig själv lite. Antigen med mobilen eller med systemkameran. Jag har laddat ner en app på mobilen så att den kan ta foton själv efter t.ex tio sekunder. Man väljer själv hur lång tid det ska ta innan den tar bilden. Om ni vill så kan jag tipsa om den appen senare idag? Iaf så kommer jag att lägga upp bilderna jag tar senare (om de blir bra ;)) Som överskriften säger så blir det här bara en chill dag. Bloggar snart!
- Gammal bild (innan jag åkte till Nice)


Usa bikini

Jag har precis beställt en twistad Usa bikini. Har velat haft en jätte länge.. Jag hittade en i Nice men den fans inte i min storlek och då så fans den på en hemsida. Hemsidan hittar ni här. Bikinin kommer att komma om 2-4 dagar. Iaf så är jag JÄTTE GLAD :D
- Såhär ser den ut



HHHHEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMAAAA!

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA!

Är jätte skönt att bara koppla av i soffan och kolla på tv, blogga mm.. Flygresan gick jätte bra och alla väskor kom fram. Vi mellanlandade nämligen i Tyskland och då är det en ganska stor risk att väskorna hamnar på fel plan eller något. Men som sakt så gick allt bra. Kommer ett inlägg om någon halvtimma eller så tror jag. Så håll utkik, som jag brukar säga!

Gårdagens outfit

Tröja-Monki
Tubtop-Gina tricot
Shorts-Avklippta jeans (fixat nitar på dom)
Skor-Dinsko


Flyger hem idag

Tjena!
Nu är det inte lång tid kvar tills vi flyger hem. Planet går halv 3 tror jag. Så vi måste åka hemmifrån klockan halv 1. Så om en timma nu. Börjar må lite illa faktist. Jag brukar göra det innan man åker någonstans. Men det är inte så att jag behöver kräkas som tur är! Iaf jag är klar med all packning och sånt, det som är kvar är bara att vi håller på att städa (inte jag men iaf).. Ska försöka att blogga när jag kommer hem men får se om jag orkar/hiner. Föresten jag har fixat ett tidsinställt inlägg med gårdagens outfit som kommer att komma upp klockan 15.00. Så kolla in bloggen då!
Kram!
- Random bild från hotellet i Denver, Usa 2011

RSS 2.0