1.jpg

Gott nytt år!


Victoria`s secret

Victoria`s secret
 
 

Before I die


Miami Beach

Hej på er! Jag har inte uppdaterat på länge men när jag inte blogga var jag i Key West. Igår kom vi till Miami Beach. Det är jätte fint hotell och poolen ligger uppe på taket. Det dåliga är att poolen inte är uppvärmd. Nu ligger vi iaf här och solar lite. Mer uppdatering får ni när jag har tid. Puss!


HAHAHHAHA vad man förendras

I början av 5:an
 
På våren av 5:an
 
Nu (6:an)
 
 
 
 

♥GOD JUL♥


Nu bad

Tjena! Nu ska vi gå ner och bada lite. Det är inte så jätte bra väder nu, det är ingen sol nästan bara moln. Men poolen är uppvärmd och varm så det gör inget. Förutom att jag aldrig kommer att bli brun på den här resan. Det var bara fint väder i början. Nu är det dåligas väder än vad det skulle vara. Men jag får hoppas att det blir bättre väder sen. Jag kan ju bara vara glad över att det inte regnar. Nu ska jag gå så kram'


Key Largo

Hejsan! Igår kom vi till Key Largo. Idag ska vi åka en båt med glasbotten och sedan bada i poolen på hotellet. Men nu har vi lite brotom för att båten går snart. Så ha det bra då länge!
- Länge sen


3 av mina favorit låtar

En av mina favorit låtar är Little Things - One Direction
 
 
Sen är det många andra låtar i One directions nya album Take me home. (Hela albumet)
 
 
Tillsist så är det en helt annan låt. Don`t worry child - Swedish house mafia
 
 
 
 
 
 

Shopping dag

Hej! Idag är det inte så jätte bra väder ute. Så idag ska vi åka och shoppa lite. Det tar 50 minuter att åka till det shopping centret som vi ska till. Det är ganska långt tycker jag. Men där har de iaf bra affärer. Nu ska vi åka så jag bloggar sen. Puss!


Typiskt mig...

Hej! Som förra gången jag var i USA så har jag blivit sjuk. Jag snorar, har ont i halsen osv... Det är verkligen typiskt mig. Men även fast att jag är dålig så ska jag följa med på alla saker. För jag vill ju inte missa något. Idag ska vi till en ö som man kan åka med bilen till. Där tror jag att man kan bada och kolla på den fina naturen. Kramar!
- Clearwater för några dagar sen.


Gör din blogg roligare

 
Tycker du att du har en tråkig blogg?
Om du har det så har jag några tips för att få den roligare.
 
1. Först och främst så måste du ha en design som är DU. Du måste gilla den och känna att det är roligt och göra inlägg osv. Ingen rolig design=ingen rolig blogg. Vet du inte hur man gör designer så kontakta någon som kan hjälpa dig.
 
2. Lägg ut mycket bilder. Det kan vara nästan vilka bilder som helst. Bara de har någon betydelse för inlägget.
 
3. Lägg också ut olika slags inlägg. Inte bara skriva om dagen. Utan lite tips, inspiration, mode, videoblogga, musik osv. Men tänk på att gör dina egna inlägg även fast du kanske inte riktigt vet vad du ska skriva. För bloggar som bara kopierar en massor från andra bloggar är inte roliga att läsa. (Tycker jag).
 
4. Ha många kategorier. Om du har många kategorier så är det lättare för dina läsare att hitta till de sakerna de letar efter som du har skrivit. När jag inte vet vad jag ska blogga om så brukar jag kolla bland mina kategorier och då kommer jag oftast på vad jag ska bogga om. 
 
5. Weheartit är en jätte bra sida där det finns hur mycker bilder som helst. Där kan du också hitta inspiration. Jag andvänder ofta den sidan.
 
Det var några saker jag tycker att man ska tänka på för att få en roligare blogg. Hoppas ni blev nöjda med tipsen!
 

På väg till Fort myers

Hej! Idag så ska vi åka vidare till fort myers. Nu håller vi på att packa ihop allt och lägga in det i bilen. Resan tar 2 och en halv timma ungefär. Så vi kommer att titta på film i bilen. Jag älskar verkligen våran bil för att den är jätte stor och har inbyggda tv saker osv... Men jag bloggar sen, puss!


Clearwater

Hej! Jag tänkte bara berätta att igår kom vi till Clearwater. Det är jätte fint här och nu ska vi till stranden som igår. Puss'


Svar på tal

Sv: Hej! Haha tack :)
1. Jag har ett shabby chic rum med färgerna vitt, rosa och lite svart.
2. Sommar
3. Jag vet inte riktigt men kanske inreda hus eller något liknande.
4. Jag har många men en är Breaking dawn - part 2.
5. 
6. Jag kan göra ett eget inlägg med det.
7. Ungefär sen 4:an 
8. Singel
9. Båda 
10. Chips

Shoppingen ifrån igår

 

Shoppat

Hej! Idag har vi varit och shoppat. Nu ska vi iväg till downtown Disney och sedan äta. Ni får se shoppingen sen. Puss!


Stor tidsskillnad

Hej! Nu är klockan 09.32 här och i Sverige är klockan 15.32. Så det är alltså en väldigt stor tidsskillnad. Men jag känner inte att jag har varit trött så jag klarar det bra. Vi har precis ätit frukost på en typisk amerikansk diner. Jag åt amerikanska pannkakor och en varm choklad. Grädden smakade marsmallows. Idag ska vi åka och shoppa lite tror jag. Kram!
- Min syrra


5 saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag älskar att hålla på och fixa saker i mitt rum. Jag känner mig aldrig riktigt klar. Alltid är det något som jag tycker saknas eller står på fel plats. Vissa bryr sig inte riktigt om hur ens rum ser ut, men jag vill trivas och vilja vara där. Bryr ni er om hur ert sum ser ut?
 
2. Jag kommer att shoppa igäl mig i Florida. OMG vad kul det här kommer att bli. Jag ska köpa jätte mycket kläder på Hollister, A&F, Victoria secret, Forever 21 och massor av andra ställen. Hoppas bara att pengarna räcker...
 
3. Jag tycker att det är dåligt att de har börjat med betyg från 6:an. Där jag bor så har dom börjat med att man får betyg redan från 6:an, jag vet inte om de har gjort så på andra ställen också. Men jag tycker iaf inte att det är bra alls. Jo det är bra att få veta hur man ligger till ibland förstås. Men iaf i min skola så tycker jag att dom tjatar om det för mycket. Hela tiden "tänk på betyg" och blablabla... Jag känner att dom lägger för mycket press på en som går i 6:an. De har också pratat om att de ska börja med betygen i 4:an sen. Det får dom verkligen INTE göra för mig. Har ni betyg från 6:an i er skola? Isf vad tycker ni om det?
 
4. Jag är längre än min mamma och ena storesyrra. Haha kom inte på något annat så ja nu fick ni veta det ;)
5. Jag har stort intresse för att måla naglarna. För ungefär ett år sedan så var jag hur dålig som helst på att måla naglarna. Jag kunde inte ens måla liksom en färg över hela nageln utan att det blev fult. Det blev hackigt osv. Då gav jag upp hoppet och ville inte måla naglarna själv. Efter ungefär 1 år så testade jag att måla. Då gick det hur enkelt som helst. Jag kan måla nästan lika bra med vänster hand som med höger. Det bara kom av sig själv. Så ni som läser detta och tycker att det är svårt att måla naglarna, vänta bara en period och testa sen igen och se om det går bättre då. Det kanske inte funkar för alla men för mig gick det iaf.

Äntligen framme

Hej! Nu är jag äntligen framme i Florida. Det har varit en lång flygresa men tillslut kom vi fram. Vi kom i sista minuten innan de skulle flyga iväg med planet när vi mellan landade. Det var jobbigt och stressigt! Mer får ni veta imorgon. Kram!


På Arlanda

Godmorgon! Nu sitter vi på Arlanda och ska snart gå på planet. Först ska vi till Chicago och sen blir det ett snabbt byte till nästa plan. Om jag orkar uppdaterar jag när jag är framme. Men då är det mitt i natten i Sverige. Ni får ha det bra, det kommer iaf jag ha! Puss


Klar och redo

Hejsan! Nu har jag packat klart allting och jag ska ta och slappna av lite. Men som alltid så känns det som om jag har glömt något. Men det har jag oftast inte. Imorgon vid sju kommer vi att åka hem ifrån så jag uppdaterar något då. Puss!


Länge sen

Jag hittade en bild på mig och min kusin hos mormor och morfar. Jag kommer ihåg att alltid när vi hade släkt träffar så ställde vi oss upp och sjöng sånger som vi hade övat på innan. Gud va söta vi var! JAG ÄLSKAR DIG FELICIA!


Sista dagen i skolan

Godmorgon! Idag är det sista dagen för mig i skolan. Fredagar brukar vara en ganska skön dag. Inte så jätte tråkiga ämnen. Jag är redan klar och ligger i sägen och väntar på att kunna gå till bussen. Efter skolan ska jag kanske vara med Moa men det bror på vad jag hinner. Ha en bra dag ni andra! Puss


Börjat att packa

Hej! Nu har jag börjat att packa. Men det sista tar jag imorgon. Jag kommer knappt att ha med något för att jag ska kunna shoppa mycket. Är så himla taggad nu!


Har ni några tips på spel appar?

Har ni några tips på spel appar som jag kan lägga till i min mapp som heter "till USA". För jag måste ha lite roliga spel att spela på planet osv... Så kommentarer gärna något roligt spel till iPhone. Vilket som helst! Måste ha spel nuuuu!


12/12-12,12.12.12


Dagens

Tröja - En affär i Nice // Jeans - JC // + uppsatthår i en tofs


Snö på bloggen

Har ni sätt att jag har gjort lite vinter känsla på bloggen. Eller det ända är snö som faller över headern osv... Det var Julia Althini som fixade det åt mig. Tack gummi! Tyckte ni att det var fint?


MATTANTER i skolan

Idag i skolan så var jag och Elin mattanter från klockan 10 till 1. Vi fick lägga upp mat åt de mindre barnen, diska och sortera disk, torka bord osv... Det var väll ganska så mycket roligare än att vara på lektion. Jag hade då bara 2 lektioner ungefär. Skolan slutade klockan 10 i 3. Då åkte jag och min mamma och köpte mat, böcker och tidningar. När vi var klara åkte vi hem och åt. Jag har också suttit och läst lite i min nya bok i min myshörna. Det var skönt. Nu ska jag nog göra en lista på vad jag ska ha med mig till Florida. Kram!


Dagens

Kofta - Zara (barn) // Linne - Hollister // Jeans - GinaTricot // + uggs & vit Hollister jacka


blogg.se appen funkar igen

Hej! Nu kommer jag kunna blogga bättre igen för att blogg.se appen funkar nu igen. Snart får ni uppdatering om dagen. Puss!
- Random pic


Gårdagens

Linne - H&M // Jeans - GinaTricot // + Armband och lila naglar
 
 

Svar på tal

Sv: Nej det gör jag inte. Men jag gjorde det förut :)
Sv: Visst kan jag det. Tack! Kram :*
Sv: Tack! Jag gjorde såhär.
1. Valde ut två nagellack (rött och svart) Det röda nagellacket är ifrån H&M, det svarta från sephora.
2. La ut lite svart nagellack på ett papper. Tog en smink svamp och duttade svart över hela naglarna. 
3. Gjorde samma sak med rött fast inte över hela naglarna. Bara på en liten del av naglarna.
4. Målade med mitt glitternagellack över hela naglarna så att det blev lite glittrigt och juligt. Det nagellacket är ifrån sephora.
5. Målade topcoat över alla naglarna. Det är också ifrån sephora.
6. KLAAAAART!
 

Appen funkar inte

Hej! Idag och igår så har blogg.se appen inte funkat så jag har inte kunnat blogga. (Den funkar fortfarande inte).  Så jag har lite kunnat uppdatera bloggen. Nu skriver jag ifrån blogg.se sidan på internet på mobilen fast där kan man inte ladda upp bilder så det blir lite tråkigare inlägg ett tag nu när appen inte funkar. Fast ibland kanske jag har tid att blogga ifrån datorn. Så ikväll blir det nog en roligare uppdatering. Hörs sen!

9

Godmorgon! Idag börjar jag klockan 9 och slutar 13.10. Jätte skönt! Vi ska ha studieteknik hela dagen. Så jag tror att vi inte behöver jobba så jätte mycket. Jag ska iaf börja fixa mig nu. Kram
- Random pic


Planerat inför morgondagen

Godkväll, nej men hej. När jag kom hem från skolan idag så tog jag det bara lugnt, bada osv. Nu har jag också precis planerat vad jag ska göra imorgon. Jag kommer att berätta det imorgon. Även fast att det inte är så intressant, men något måste jag väll skriva om. Snart ska jag börja fixa i ordning mig för att hoppa i säng. Så det här blir sista inlägget för idag. Godnatt sötisar!


Följ mig på videofyme

Snälla följ mig på videofyme. Det finns att ladda ner som app eller webbsida på datorn. Jag heter Matilda Olsson där. Annars tror jag man kan söka på min blogg adress. Ni ser ju vilken som är jag på profilbilden. Om ni vill att jag ska följa er så kommentera vad ni heter så gör jag det.


❤Årets första snölykta❤


Länk

Det var en person som först gissade rätt på rubriken. Klickar hääääär för att komma till dens blogg.
 

Snart ska jag åka till skolan. Idag tar jag inte bussen för pappa tror att de har blivit inställda eftersom det snöar så mycket. I skolan ska vi inte göra något specielt tror jag. Men imorgon är det skridskor igen. 
C ya later

etni rakro

...Den första som listar ut vad det står får en länk till sin blogg i ett inlägg...
 
Till saken som jag skulle skriva om. Jag har ett prov imorgon och har verkligen ingen lust att plugga till det. Dessutom är det ganska svårt att veta hur man ska plugga till det provet. Det ända man kan göra är att läsa papprerna. Det är ett prov om Europas befolkning. JÄTTE TRÅKIGT! Men jag sak iaf läsa igenom det någon gång.

Lista på vad jag ska köpa i Florida

Är så himla taggad på att åka så var tvungen att skriva upp lite vad jag ska köpa där borta. Så att jag inte glömmer något viktigt. Jag vet att jag skriver om Florida typ hela tiden men jag är bara så himla taggad och kan inte sluta tänka på det. Jag kan inte koncentrera mig i skolan ibland för att jag tänker på det så mycket haha. Men pruttprutt så länge.


Skridskor

Hej! Nu är vi i ishallen och åker skridskor. Vi slutar om 20 minuter. Men jag orkar inte åka längre för att jag har lånat skridskor av en kompis för att mina är för små, och jag är ju inte van vid dom så jag har jätte ont i mina tår.


I tid

Hej! Det har gått ännu en dag och snart ska jag gå och lägga mig, I TID. Imorgon kommer det nog att bli en rolig dag för att vi ska åka skridskor med skolan eller bara sexorna då. Jag har bara 2 lektioner innan tror jag och sen slutar vi efter att vi har åkt. Men det ska bli kul iaf. Jag bloggar imorgon, godnatt!❤
- hade ingen bild så weheartit fick det bli...


"Jul naglar"

Igår målade jag mina naglar i jul färger. Rött, svart och silver. Jag tyckte att det blev rätt så fint. Iaf i verkligheten.


Några frågor och svar

Fin stillbild också. 
 

Dagens

Tröja - H&M // Jeans - JC // Halsband - Indiska


Första advent

Idag är det första advent som nog alla visste. Men det är jätte mysigt tycker jag, alltså den här årstiden på året när det är helt vitt ute och advent osv. Jag har iaf fått adventspresent idag. Jag får det varje söndag när det är advent. Idag fick jag en ansiktskräm som man ska andvända dagligen innan man t.ex sminkar sig och så fick jag ett halsband. Brukar ni få adventspresenter?


Svar på kommentar från idag


Todays outfit


December

Jaaa idag började julkalendern! Den började bra tyckte jag. Det är inte lång tid kvar till jul nu. Särskilt inte till jag åker till Florida. Det är bara exakt 2 veckor kvar. Gud vad jag längtar!


RSS 2.0