1.jpg

Nagelvideo

Jag målade naglarna igår och här är en video hur jag gjorde. Det blev lite muppat men strunt samma. 
VERKLIGEN INTE DE BÄSTA NAGLARNA JAG HAR GJORT!
 
 
RESULTATET (OM MAN INTE SÅG SÅ BRA I VIDEON)
 
 

Ny duschad

Hejsan jag har precis duschat och nu ligger jag i min säng och myser.
Snart ska jag gå ner och kolla på tv med lite naturgodis och julmust. Det är så himla mysigt med snö ute och dricka julmust, för jag får så mycket julkänslor då. Juste när jag duscha så fick jag en tvål sak i ögat så det svider jätte mycket fortfarande, även fast jag har skölt av ögat osv. Någon som vet vad man kan göra haha?

Äntligen vinter

Godmorgon! Det har äntligen blivit vinter. Det är ganska mycket snö på marken och om man tittar ut så är allt vitt nästan. Det blir kul att få ha vinter ett litet tag. Nu ska jag till skolan, kram!


Klar med 10 st

Nu har jag gjort klart 10 st tidsinställda inlägg tills jag åker. Men några till ska göras. Hoppas ni kommer att kolla lila mycket på min blogg fast att jag inte är hemma. Jag kommer ju att lägga upp bilder från USA också.


Nu ut i regnet...


veckans blogg hos fina Clara

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos en tjej i min skola som heter Clara. Hon har en jätte bra blogg som man verkligen blir inspirerad av. Om ni vill så kan ni också vara med och tävla. Läs hur ni gör för att vara med häääääär eller tryck på bilden nedanför.

Jag börjar redan nu + Florida

Hej! När vi åker till Florida så kommer ju jag inte kunna blogga så mycket. Så jag tänkte börja fixa några tidsinställda inlägg som kommer upp under tiden när vi är borta. Jag sak försöka att göra ett inlägg som kommer upp varje dag. Fast det gäller att jag har fantasi för att komma på 24 olika inlägg. Hahah good luck Matilda! 
 
Under tiden vi är i Usa så kommer några i min släckt att bo i vårat hus. Det känns trygt och bra, så att inget händer. Iaf så uppdaterar jag er senare, puss!

Orkar inte

Godmorgon! Idag är det skola igen. Jag orkar inte gå för jag somna sent igår. Så jag kommer antagligen få ont i huvudet sen. När jag har sovit dåligt så får jag det :/


we♥it


 
 

Gäster

Hejhopp! Jag har haft gäster här hemma hos mig idag så har inte hunnit bloggat. Vi firade att min mamma hade fyllt år. Jag har inget mer att säga så bloggar mer sen.


Ombre nails

Innan bion fixade jag mina naglar lite. Jag målade först svart. Sen duttade jag blått. Efter det duttade jag med en jätte ljusblå färg. Tillsist målade jag med ett glitternagellack på det blåa.
Vad tycker ni om naglarna?


Breaking dawn - part 2

Jag och min syrra sitter och väntar på att Breaking dawn - part 2 ska börja. Det är ju 15 års gräns men jag kom in ändå :) jag var jätte nervös att jag inte skulle få. Men snart börjar den så bloggar sen.


Bra cover - Don`t you worry child

 
Jag tänkte att det var länge sen jag la upp musik eller liknande. Så här är en jätte bra cover av låten Don`t you worry child. Lyssna och kommentera vad ni tycker om covern. 

Maränger

Jag och min kusin bakade maränger med choklad på. De blev jätte goda och söta. Så här blev resultatet:


Friday

Yes! Det är äntligen fredag. Nu står jag och väntar på bussen och ska till skolan. Puss!


Läs om ni vill veta vad inlägget handlar om...

Tänkte gå och lägga mig nu. Det blev ingen bloggning idag för att jag har tappat lite lust. Har inga idéer om vad jag ska blogga om osv. Dessutom är det mycket i skolan och jag vill även hinna vara med kompisar och slappa. Något inlägg blir det nog per dag. Fast kanske inte så roliga alltid. Som t.ex det här inlägget var inte så roligt. Men nu ska jag iaf sova för mina ögon håller på att slockna. Godnatt!


Skola

Godmorgon! Jag sitter på bussen för att åka till skolan. Orkar verkligen inte. Vi slutar halv 4 idag också. Alla i min familj kommer hem sent idag med. Pruttpruttprutt!


Jag har inte hunnit bloggat idag för att jag har varit med kompisar och pluggat. Ville bara uppdatera er.


Fullt med ljusslingor

Jag har satt upp fullt med ljusslingor i mitt rum nu. Det blev riktigt mysigt! Vad tycker ni?


Skola snart👎


*** också!

Jag har glömt att plugga till NO-provet som vi har imorgon. Jag kan typ bara 1% av allt som man ska kunna. Jag får väll ta och göra mitt bästa helt enkelt.

Iaf så ska jag sova snart eftersom det är skola imorgon. Klockan är liksom 00.00 typ. Jag brukar inte lägga mig såhär sent när det är skoldag dagen efter men idag blev det så. Det konstiga är att jag inte alls är trött. Även fast jag fick upp ganska tidigt imorse. Men nu måste jag sova ändå. Godnatt!


Idag ska det fixas

Godmorgon! Jag och mamma har precis satt oss i bilen på väg någonstans och köpa lite saker. Sen ska vi fixa hemma och i mitt rum kanske lite. Det blir helt enkelt en hemma dag. Kram.

- Osminkad

O


GODNIGHT


Fett tråkigt

Hejsan! Jag vet att jag bloggar jätte tråkigt nu för tiden. Men jag har inte tid att göra roliga inlägg. Idag så har jag gjort lite olika saker. Bl.a. Börjat grundmåla en pall jag ska ha i mitt rum. Precis nu slutade en film också. Puss!


Just nu vill jag bara äta en cupcake...


T.G.I.F


Små gymnaster

Haha! Kolla vad små vi var. (Det var när jag gick på gympa när jag var liten).


•ƒashion•

1
 
 

Redan mörkt när jag kommer ut ifrån skolan👎


Plugg badet

Tog nyss ett bad. Jag pluggade till historia provet som vi har imorgon i badet. Jag tror att jag kan allt nu så snart ska jag gå och kolla på tv.


Prat, videoblogg

Det här skulle ha kommit upp tidigare idag men det funkade inte. Så ni får se den nu istället. 

New in, 1D

Igår köpte mormor en tröja till mig. Det är en tröja där det står "I ❤ 1D". Den är jätte skön. Jag kommer att ha den på konserten och hemma som myströja. Kanske på idrotten någon gång också. Den är iaf köpt på punkshop för 99kr. Affären ligger i Stockholm på sergelarkaden nära Åhléns city. Gillar tröjan väldigt mycket somsagt.


OOTD


HAHAHAHAHAHA


Homemade Chailatte


Inte på topp

Hej! Idag har jag varit i stan med min mormor och kusin. Vi åt och shoppade. Nu är jag hemma och kollar på filmen "TED". Den äger!

Min bloggning kommer inte att vara på top under några dagar nu tror jag. För jag har 3 prov den här veckan som kommer imorgon. Just nu har jag ändå inte så jätte mycket blogglust heller. Men någon uppdatering blir det nog på dagarna. Puss!
- I Gallerian, choklad fondue


Vakna!!

Godmorgon! Jag sov ju hos Lisa idag och jag vaknade för 35 minuter sen. Jag orkar inte ligga och vänta på att hon ska vakna. Men iaf så ikväll ska jag, mina syrror och mina kusiner passa mina små kusiner. Så det blir kul! Men vi hörs sen.
- Lisa


Liiiiiiiiiiiiissssssssssaaaaa

Hej! Jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag men jag har haft annat att göra. Efter skolan var jag med Lisa. Vi åkte hem till mig och åt och sen åkte vi och köpte lite små saker. T.ex en ansiktsmask och lösnaglar. När vi kom hem åt jag mat och åkte hem till Lisa. Vi har satt på lösnaglarna och haft ansikstmasken på våra face. Nu kollar vi på tv och sitter med mobilerna. Puss!


Dagens outfit


Varmakoppen framför ensam mamma söker på play


On the bus

Hej! Jag sitter på bussen nu på väg till att möta Selma. I have nothing more to say so byebye!


Want summer now...


Babbel och prat med Juni

 Junis blogg: http://junicarlstoft.blogg.se/
 

Juni gästbloggar

Gästbloggar lite på Matildas blogg, hihiihih, kram :*

Möta Juni

Hej! Idag hade vi halv studiodag, så vi slutade kvart över 1. Vi kommer att göra imorgon också. Det är extra skönt att göra det på de dagarna som vi slutar halv 4. Nu sitter jag på bussen på väg för att möta Juni. Jag tror att vi ska hem till henne sen. Kram
- Funny pic!


Skön dusch, Skola imorgon + Blogga roligare

Hejsan! För ett tag sen tog jag en skön dusch eftersom jag bara har legat i soffan i två dagar. Imorgon kommer jag att gå till skolan igen, men jag orkar inte gå upp så tidigt. Det har ju varit lov i en vecka så jag har blivit van att få sova längre. Men nu tänkte jag titta på tv. Juste det känns som om jag har bloggat jätte tråkigt nu under höstlovet osv, men jag har velat hitta på andra saker. Jag ska iaf försöka att göra lite roligare inlägg nu i veckan. Puss!
- Haha alltid


A cinderella story: once upon a song

Godmorgon eller hej! Jag har precis ätit frukost och ska nu kolla på en film som heter "A cinderella story: once upon a song". Filmen blir nog extra bra när Lucy Hale är med i filmen. Det är hon som spelar Aria i Pretty Little Liars. Bloggar sen.


Inspiration

Collage 1
 

I'm home today

Hej! Jag är hemma idag som överskriften säger. Jag har verkligen jätte ont i halsen och det jag sa igår, + att jag inte kunde somna igår. Nu tänkte jag ta och kolla lite på PLL eller något annat program. Puss!
- Hahahaha, lite sant va?..


Förlåt + Kanske sjuk

Hej! Jag ville bara säga förlåt för att jag inte har bloggat idag.. Men jag har känt mig sjuk. Eller jag kanske är det. Jag har ont i halsen, yr i huvudet och när jag går och inte sitter still så dunkar det i mitt huvud, usch! När jag mår dåligt så mår jag bara mer illa av att blogga och sånt, så ja det här blir ett tråkigt inlägg. Jag tänkte iaf lägga mig snart tror jag eftersom det är skola imorgon och man mår ju bättre om man sover mer tror jag. Godnatt!

- Har ingen bild

 

 


USA festis

Hejsan på er! Snart ska jag och Moa på en USA fest hos Emelie. Det är alltså USA tema. Jag har på mig en USA tröja och Hollister jeans. Paketet hon ska få har jag också fixat i USA färger haha. Vi ska bada i hennes jacuzzi och grejor. Jag kommer att ha min USA bikini då såklart. Jag bloggar efter festen puss!


Miss USA...


Cupcake inspiration


PÄRLOR PÅ HÖRLURAR

Jag har fixar pärlor på mina hörlurar idag. I somras satte jag på pärlor på min laddare. Det jobbiga är att man inte kan trä på pärlorna utan man måste klippa varje pärla, sen sätta på dom genom att dra ut den med naglarna. Det kanske inte låter så jobbigt, fast de är det. Jag har röda fingrar och det bränner jätte mycket. När jag fixade min laddare så gjorde det ont i ett dygn ungefär. Fast jag tycker att det är värt att få lida lite för att det blir ju så snyggt! Jag andvända mig av 3 färger, orange, blå och grön. Fast den orangea är en blandning mellan orange och rosa. JAG REKOMMENDERAR VERKLIGEN ATT NI SKA FIXA TILL ERA HÖRLURAR MED PÄRLOR!
- Mitt resultat


OMG JAG SKA PÅ ONE DIRECTIONS KONSERT!

JAG KAN INTE FATTA ATT JAG SKA PÅ ONE DIRECTIONS KONSERT DEN 8:DE MAJ. JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD! TACK FÖR ATT DIN MORMOR KUNDE FIXA BILJETTER TILL OSS FELICIA. ÄLSKAR DIG BÄSTA KUSIN!❤


Ändrade planer

Hej! Det blev lite ändrade planer idag. Istället var jag med Moa och Sofia ett tag. Sen så åkte jag till Felicia och vi bakade och kollade på film. Jag är hemma nu och har kollat på tv. Men jag ska snart sova nu för jag ska upp tidigt imorgon. Vad jag ska göra får ni veta då. Puss!
- Har jag lagt upp den bilden innan?... Hmm..


Köpa en present

Hejsan! Jag och Moa har precis ätit frukost, haha klockan 2 liksom. Men vi vaknade sent eftersom vi var uppe till halv fyra igår. Idag ska vi åka och köpa en present till en kompis som fyller år snart. Jag har inte något mer att säga nu så puuuuuuusss!
 

Godnatt alla ni som nu läser detta klockan 02:40 på kvällen


RSS 2.0