1.jpg

Det som fanns i påsen ;D

Här är tröjan som jag köpte idag. Den är från Gina Tricot, för 64 kr (rea). Den fanns även i svart, vitt, blått och lila då. Gillade ni den? Btw är ganska trött nu så det är får bli sista inlägget för idag.
Godnatt mina söta bloggläsare!


Jobb=Pengar

Hejsan!

Idag efter vi hade åkt och köpt det där i Farsta så åkte vi hem och åt lunch. Sen så hjälpte jag pappa med att skruva fast några list grejsemojser. Jag har liksom kommit på att om jag hjälper till hemma med att t.ex städa och sånt så får jag ju pengar. Så jobb=pengar och pengar=shopping! Haha smart cheeey här ;) Men jag tänker att spara det till Frankrike och Florida som jag ska till. Iaf så lägger jag upp lite senare vad jag köpte i Farsta. Vid typ 9 ikväll så ska vi åka och hämta min syrra på T-centralen, för att hon har varit i Göteborg i några dagar. Ska bli kul att slippa vara ensamt barn här hemma. Men min andra syrra är på Malta nu så henne saknar jag jätte mycket!
Kramar..


Vad finns i påsen?

Vill ni veta vad som finns i påsen? Isåfall kommentera det nu!


SHIT I LOVE

 

 


Godmorgon

Godmorgon!

Idag så vaknade jag halv 11 idag igen. Så för en stund sen så åt jag frukost och jag har precis fixat mig. Nu så ska jag, mamma och pappa åka iväg och köpa en grej. Sen så vet jag inte vad jag ska göra? Det är typ ingen kompis som är hemma nu, men någon finns det väll? Jag lägger upp någon outfit bild sen och ett annat roligt inlägg om ni vill? Iaf så skriver jag om dagen ikväll eller något. Ha det bra idag så hörs vi sen!
Kram..


Ciat


Dagens tips




Idag tänkte jag tipsa er om 2 bra/roliga appar till iphones.


INSTAGRAM

 
är en rolig app för de som gillar bilder. På instagram så kan man följa folk som man känner eller någon helt random. Man kan lägga upp bilder och se på andras bilder. Men man behöver ju inte lägga upp bilder, man kan ju anars bara kolla på andras bilder. Om ni vill följa mig på instagram så heter jag matildaolssson där.


BIG DAY LITE

är en bra och smidig app om man vill ha reda på t.ex hur många dagar det är kvar tills man fyller år, någon resa eller vad som helst. Man skriver bara in vilket datum och år som man t.ex fyller år och sen så räknar den ner och man ser exakt hur många dagar det är kvar tills man då fyller år. Man kan också välja en bild som man vill ha som passar in till det man längtar efter.

 

 


Dagen

Hej igen!

Idag så vaknade jag runt halv 11, då gick jag upp och åt frukost och så. Sen så låg jag bara i soffan och kolla på tv typ. Vid 3 kom mamma hem och då fixade jag mig och sen åkte vi och spelade mini golf. Det var kul! Fast mamma van. Haha iaf nu så tittar jag på tv och sånt. Bloggar lite ikväll tror jag.
Kyssar från mig!
- Gammal bild

Nu börjar jag om.

Hej!

Som överskriften säger så ska jag börja om från början nu. Har raderat inlägget som jag skrev förut och tänker börja blogga nu. Jag kanske överdrev förut men gjort är gjort..
Hoppas ni tycker att det ska bli kul att jag börjar blogga igen?  Det tycker iallafall jag! Så snälla kommentera så mycket som ni bara kan, det är bara onödigt att kommentera något som jag ändå inte blir glad av. Jag tar bort ALLA elaka kommentarer. Ja ni fattar vad jag menar. Jag gör ett inlägg strax om dagen.
Kyss..
 

Hemma nu

Hej!

Nu är jag hemma från en massor av firande. Jag är väldigt trött nu, så jag orkar inte skriva om dagen och vad vi har gjort osv.. Men det har iallafall varit roligt! Jag bloggar om dagen imorgon och så kan ni få se lite bilder som jag tog. Om ni vill? Iallafall nu ska jag börja göra mig klar för jag tror att jag ska gå och lägga mig snart.
Kyss..
- Bilden tagen i onsdags


Dagens accessoar

Ring-Gina Tricot


Dagens Outfit

Tubtopp-Gina Tricot
Jeansväst-Gina Tricot
Shorts-Avklipptajeans
Ballerinaskor-Dinsko


Nitar

Har precis fixat nitar på mina shorts. Tycker att det blev grymt snyggt! Det är bara att trycka igenom nitarna och sen vika över två flikar, sen är det klart. Nitarna finns att köpa på Punk shop, en påse med 8 stycken i kostar bara 10 kronor. Hörs lite senare!
Kyss..
- Såhär blev resultatet


Midsommar

Godmorgon!

Idag vaknade jag runt tio. Har inte ätit frukost ännu, men jag tycker att jag måste blogga ändå! Idag ska vi till pappas kompisar och äta lunch och sånt. Fast vet inte riktigt hur dagen kommer se ut ännu men det hoppas jag att jag får veta snart. Vill ni se dagens outfit? Isåfall lägger jag upp den under dagen.
Kyss..


Gårdagen och dagen

Hejsan!

Nu tänkte jag berätta lite om gårdagen. Den började med att jag åkte till Juni och precis när jag kom dit så ringde Vendela och frågade om vi ville gå ner till sjön och bada. Det ville vi ju såklart eftersom det var så varmt ute. När vi kom fram till stranden så doppade vi oss och sen så hoppade vi från ett litet berg. När vi kom hem så hoppade vi studsmatta. Sen tog vi lite bildet och så. Vi sov också över hos Juni.

På morgonen så väckte Vendela mig och Juni runt tio eftersom Vendela skulle åka till Gotland vid ett. När Vendela hade åkt hem så fixade Juni och jag med min design och så. Vi var ute lite och hoppade studsmatta ibland också. Sen runt halv sex så kom min pappa och hämtade mig för att vi skulle äta middag.
- Bilder får ni se senare, det går inte att ladda upp nu.
Kyss..


Ny blogg

Hej!

Jag heter Matilda Olsson och är född år 2000, mer kan ni läsa om mig i menyn.
Jag har haft några bloggar innan den här men nu tänker jag sätta igång på riktigt. Iallafall min design är inte riktigt klar men vad tycker ni en så länge? Det är förresten Juni Carlstoft som har hjälpt mig med den. Läs hennes blogg http://junicarlstoft.blogg.se/ , den är grym! Hinner inte skriva om dagen nu för jag ska kolla på film. Men kanske skriver om den ikväll eller imorgon. Bjuder iallafall på en bild från igår.
Kyss..


vänner

vänner

videobloggar

videobloggar

veckans blogg

veckans blogg

tävlingar

tävlingar

tips

tips

kommentar

kommentar

studs

trix

Outfit

outfit

Naglar

naglar

Mode

Mode

kommer lägga upp när jag bakar

bakar

Länkbyten

jag gör länkbyten

Kontakt uppgifter

Ni kan kontakta mig på: matilda.w.olsson@gmail.com

ska jag visa mina iphone skal?

iphone skal

man får länk om man skickar idobild

idolbild

frågestunder kommer

frågestund

Det kommer upp designer

design

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0